Void Elite alınmaz hocam çok tatlı bir kulaklık fakat uğraşırsınız. Kablosu birbirine dolanıyor dandik, kulkalık kafanızdan çok rahat kayabiliyor aynı zamanda iCUE uygulaması kulaklığı tanımadığı zamanlar da oluyor. Uygulamayı kullanmadan mikrofon kalitesini fazla yansıtamıyorsunuz.
Yukarıda güncellediğim yazıya ek olarak:
Dip ses mevzusu da genelinde mevcut.
Bir yazıda okumuştum ki iCUE uygulamasında güncelleme yaparken de sizden arkada Armoury Crate uygulamasının açık olmamasını istiyor. Eğer ASUS anakartınız varsa ve bu uygulamayı kullanıyorsanız da sizin için sorun.
G335 rezil bir kulaklık, mikrofonu A4 Tech 10 yıllık kamera mikrofonu gibi rezil, memnun kalmazsın. Cloud 2 tarafında ses kalitesi muazzam fakat, 4 ayda 1 sol ve sağ küçük siyah yerleri çatlıyor ve çıkıyor bilgin olsun bende kullanıyorum. Sürekli garantilik servislik oluyor. Void elite kısmında dip ses mevcut o yüzden tavsiye etmiyorum.
G335'i deneyimleme şansım olmadı fakat Cloud ll yi aktif olarak kullanıyorum. Eğer kafanız büyükse pedler kafanıza baskı yapıyor bir süre sonra alışıyorsun fakat çok uzun kullanımda sizi rahatsız edebiliyor. Kablosu aşırı derecede uzun ben kasanın arkasından dolandırıyorum. Mikrofon ve ses kalitesi olarak çok tatlı.