C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.165 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #1 Anakartım G33m S2L F3K BIOS sürümü yüklü ama bir türlü ErP ayarını bulamadım. USB'lere giden gücü nasıl kesebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2023
Anakartım G33m S2L F3K BIOS sürümü yüklü ama bir türlü ErP ayarını bulamadım. USB'lere giden gücü nasıl kesebilirim?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Kasım 2023 #2 Kasa içinden üst portlara giden kabloyu sökebilirsin. Onun haricinde de bir şey yapamazsın. Artı 0 Eksi
KS KS C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.165 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #3 Cruslan dedi: Kasa içinden üst portlara giden kabloyu sökebilirsin. Onun haricinde de bir şey yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kapandığında USB'lere giden gücü kesmenin yolu yok mu BIOS'tan ErP olmayan anakartlarda. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Kasa içinden üst portlara giden kabloyu sökebilirsin. Onun haricinde de bir şey yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kapandığında USB'lere giden gücü kesmenin yolu yok mu BIOS'tan ErP olmayan anakartlarda.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Kasım 2023 #4 Calwssia dedi: Bilgisayar kapandığında USB'lere giden gücü kesmenin yolu yok mu BIOS'tan ErP olmayan anakartlarda. Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyorum. Spesifik olarak öyle bir özellik hiç duymadım ben. ErP çok yeni anakartlarda var sadece. Artı 0 Eksi
Calwssia dedi: Bilgisayar kapandığında USB'lere giden gücü kesmenin yolu yok mu BIOS'tan ErP olmayan anakartlarda. Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyorum. Spesifik olarak öyle bir özellik hiç duymadım ben. ErP çok yeni anakartlarda var sadece.
KS KS C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.165 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #5 Cruslan dedi: Ben bilmiyorum. Spesifik olarak öyle bir özellik hiç duymadım ben. ErP çok yeni anakartlarda var sadece. Genişletmek için tıkla... Hayır yenilerde yok 2. kasamda GA-G41M-ES2l rev1.1 var onda ErP var kapalıydı açınca düzeldi kasa kapalıyken klavye ışığı kapalı artık. Son BIOS sürümü kurulu F9. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Ben bilmiyorum. Spesifik olarak öyle bir özellik hiç duymadım ben. ErP çok yeni anakartlarda var sadece. Genişletmek için tıkla... Hayır yenilerde yok 2. kasamda GA-G41M-ES2l rev1.1 var onda ErP var kapalıydı açınca düzeldi kasa kapalıyken klavye ışığı kapalı artık. Son BIOS sürümü kurulu F9.