F FurkanÇ Kilopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2015 #1 Arkadaşlar yakın bir tarihte telefon almayı planlıyorum. Lg g4'ün ve s6'nın incelemesini izledim. Yeni çıkacak bir model falan var mı ? Beklemeli miyim ? Bir de kullanan arkadaşlardan yorum alabilirsem çok güzel olacak Note 4'ü.
Arkadaşlar yakın bir tarihte telefon almayı planlıyorum. Lg g4'ün ve s6'nın incelemesini izledim. Yeni çıkacak bir model falan var mı ? Beklemeli miyim ? Bir de kullanan arkadaşlardan yorum alabilirsem çok güzel olacak Note 4'ü.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2015 #2 3 telefon da gayet güzel telefonlar. Aralarından S6 öneririm. Ayrıca kalem senin için önemli ise NOTE 4 alabilirsin.
3 telefon da gayet güzel telefonlar. Aralarından S6 öneririm. Ayrıca kalem senin için önemli ise NOTE 4 alabilirsin.