Hank J Wimbleton
Hectopat
Eğer sıkıntısı yoksa hemen alacağım. Kronik sorunu vs. var mı?
Bazı modellerinde çift tıklama sorunu olabiliyor ve çok eski bir mouse,bütçeniz nedir?Eğer sıkıntısı yoksa hemen alacağım. Kronik sorunu vs. var mı?
Çift tıklama G300S'te oluyor diye biliyorum. Bütçe 450-500. 500'den 5tl bile çıkamam.Bazı modellerinde çift tıklama sorunu olabiliyor ve çok eski bir mouse,bütçeniz nedir?
Önerir misiniz hocam yani 450Tl bütçede?2 tane G402 sahibi olarak;
İlkini 2015 yılında almıştım. Yanda bulunan DPI LED'lerinin rengi maviden cyan'a döndü sadece. 7 yıldır sorunsuz çalışıyor. Çift tıklama vs. gibi bir sorun ile hiç karşılaşmadım şimdiye kadar.
Evet, bazı modellerinde çift tıklama sorunu olabiliyor, Eliniz uyuyorsa DeathAdder v2 mini bakabilirsiniz.Çift tıklama G300S'te oluyor diye biliyorum. Bütçe 450-500. 500'den 5tl bile çıkamam.
@Hikaru Goatnamura hocam orada mısınız?
Önerir misiniz hocam yani 450₺ bütçede?
Elim 21 Cm. G402'de gördünüz mü çift tıklama hocam?Evet, bazı modellerinde çift tıklama sorunu olabiliyor, Eliniz uyuyorsa DeathAdder v2 mini bakabilirsiniz.
Hocam bazı sitelerde sorunun olduğu mevcut fakat o kadar yaygın değil diye biliyorum.Elim 21 Cm. G402'de gördünüz mü çift tıklama hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.