G402 Amazon'dan Alırken Sorun Çıkartıyor

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Selam, Amazon'dan G402 siparişi geçiyorum ama "Your estimated delivery date is: We'll notify you via e-mail when we have an estimated delivery date for this item. It will ship separately. You can cancel at any time." yazısı çıkıyor. Ancak başka bir şey sipariş geçince geliş süresi yazıyor. Anlayamadım neden böyle oluyor?

Ben İzmir'deyim bana bu fiyata gönderiyor. Sana da söylemek istediği ; teslim tarihi belirlendiğinde sana mail atacaklarmış, o mail gelene kadar siparişi iptal edebilirmişsin.

Qck mouse pad ile beraber sipariş geçtim ancak onda teslim tarihi 2 Eylül veya 4 Eylül yazıyor. Ancak G402'de bu mesaj yazıyor. Ben ikisini aynı anda sipariş geçtim beraber kargoyla gelmeleri gerekiyor ancak G402 teslim tarihi yazmıyor anlayamadım.

Saçmalış Amazon orada. Stokta ise teslim tarihi vermek zorunda, stokta deyipte teslim tarihi verememek saçma olmuş. Teslim tarihini mail ile ulaştıracağına göre bir problem var demek ki. Ayrıca mouse pad'i tek başına alsan kargo ile 40 dolara geliyor, biraz pahalı geldi bana.

Bence de mouse'u buradan al. Garantisiz olmaz o ürün, bir sorun falan çıkar başın ağrımaz en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…