Evet elime oturmaması ve dizaynını falanda sevemedim. Diğer PC bileşenlerim MSI olduğu için sadece MSI markasından devam etmek istiyorum. Bütçem 500 TL falan.GM11 tercih edilmemeli. G402 de kötü bir mouse. Omron 20m switch'leri kullanıyor. Switch'ler berbat. Kablosu kauçuk dandik bir şey. Skatezleri kötü ve mouse aşırı ağır. Mouse tekerleği sorun çıkartabiliyor. Ayrıca büyük ihtimal siz yaşamamışsınız ama kronik sorunları bulunuyor.
G402'yi sevememenizin nedeni elinize oturmuyor olması olabilir mi? Elinizin boyutu ve tutuş şeklinizi belirtirseniz daha iyi öneriler çıkacaktır. Maksimum bütçenizi de belirtin.
MSI'ın düzgün mouse'ları bu bütçede yok. 500TL altına en iyi mouse bu elinize oturursa:Evet elime oturmaması ve dizaynını falanda sevemedim. Diğer PC bileşenlerim MSI olduğu için sadece MSI markasından devam etmek istiyorum. Bütçem 500 TL falan.
MSI’da neler var peki? Duruma göre bütçeyi arttırabilirim.MSI'ın düzgün mouse'ları bu bütçede yok. 500TL altına en iyi mouse bu elinize oturursa:
Steelseries SSM62421 Prime Mini Gaming Mouse
Steelseries SSM62421 Prime Mini Gaming Mouse / USB / 7200 DPI / Gaming / Sağ / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Eliniz büyükse üstteki Sabre Pro alınabilir.
GM41'in ikinci versiyonuna bakılabilir pek yükseğe çıkmadan. Büyük bir mouse olmasına rağmen hafif de bir mouse. Teknik özellikleri de fiyatına göre iyi denebilir daha iyi alternatifler bulunsa da.MSI’da neler var peki? Duruma göre bütçeyi arttırabilirim.
Küçük daha iyi olacakGM41'in ikinci versiyonuna bakılabilir pek yükseğe çıkmadan. Büyük bir mouse olmasına rağmen hafif de bir mouse. Teknik özellikleri de fiyatına göre iyi denebilir daha iyi alternatifler bulunsa da.
MSI Clutch GM41 Lightweight V2 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Clutch GM41 Lightweight V2 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Clutch GM41 Lightweight V2 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 699,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI'ın şu an alınabilir küçük bir mouse'u yok.Küçük daha iyi olacak