SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 26 Mart 2018 #11 Corsair MM300 Medium veya Steelseries QCK serisi.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 26 Mart 2018 #12 Çankaya'da ithalatçı firmalar var oralarda bulunabilir belki. Ulaşabildiklerinize sorabilirsiniz aslında.
Çankaya'da ithalatçı firmalar var oralarda bulunabilir belki. Ulaşabildiklerinize sorabilirsiniz aslında.
Bugra_ozdemir88 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522086438 26 Mart 2018 #13 SideWinder dedi: Corsair MM300 Medium veya Steelseries QCK serisi. Genişletmek için tıkla... Steel Series QCK alacaktım zaten,Mass Kumaş değil mi?
SideWinder dedi: Corsair MM300 Medium veya Steelseries QCK serisi. Genişletmek için tıkla... Steel Series QCK alacaktım zaten,Mass Kumaş değil mi?
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 26 Mart 2018 #14 Bu Steel Series ve Razer ürünlerini bir ben sevemedim sanırım Nedense Corsair ürünleri bana daha başarılı gelir açıkçası bu ekipmanlarda.
Bu Steel Series ve Razer ürünlerini bir ben sevemedim sanırım Nedense Corsair ürünleri bana daha başarılı gelir açıkçası bu ekipmanlarda.
Bugra_ozdemir88 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522086438 26 Mart 2018 #15 painkiller dedi: Çankaya'da ithalatçı firmalar var oralarda bulunabilir belki. Ulaşabildiklerinize sorabilirsiniz aslında. Genişletmek için tıkla... Aslında sadece bir Mouse alacağım,tutuşum Claw gibi ama Fingertip desek daha uygun olur,bu kadar uğraşmak istemiyorum. Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Mart 2018 painkiller dedi: Bu Steel Series ve Razer ürünlerini bir ben sevemedim sanırım Nedense Corsair ürünleri bana daha başarılı gelir açıkçası bu ekipmanlarda. Genişletmek için tıkla... Logitech'de güzel bir marka uzun süreli kullanılıyor fakat O bütçede Logitech Mouse bulamadım G102'de bayağı bir alçak.
painkiller dedi: Çankaya'da ithalatçı firmalar var oralarda bulunabilir belki. Ulaşabildiklerinize sorabilirsiniz aslında. Genişletmek için tıkla... Aslında sadece bir Mouse alacağım,tutuşum Claw gibi ama Fingertip desek daha uygun olur,bu kadar uğraşmak istemiyorum. Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Mart 2018 painkiller dedi: Bu Steel Series ve Razer ürünlerini bir ben sevemedim sanırım Nedense Corsair ürünleri bana daha başarılı gelir açıkçası bu ekipmanlarda. Genişletmek için tıkla... Logitech'de güzel bir marka uzun süreli kullanılıyor fakat O bütçede Logitech Mouse bulamadım G102'de bayağı bir alçak.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 26 Mart 2018 #16 Bugra_ozdemir88 dedi: Aslında sadece bir Mouse alacağım,tutuşum Claw gibi ama Fingertip desek daha uygun olur,bu kadar uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bence al Harpoon'u keyfine bak. İncelemelerini izleyip kontrol et istersen sen de. Aslında gönlümde Glaive var ama biraz pahallı tabi fiyatı
Bugra_ozdemir88 dedi: Aslında sadece bir Mouse alacağım,tutuşum Claw gibi ama Fingertip desek daha uygun olur,bu kadar uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bence al Harpoon'u keyfine bak. İncelemelerini izleyip kontrol et istersen sen de. Aslında gönlümde Glaive var ama biraz pahallı tabi fiyatı
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 26 Mart 2018 #17 Bugra_ozdemir88 dedi: Steel Series QCK alacaktım zaten,Mass Kumaş değil mi? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim değil.
Bugra_ozdemir88 dedi: Steel Series QCK alacaktım zaten,Mass Kumaş değil mi? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim değil.
Srayne Megapat Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2018 #18 Bugra_ozdemir88 dedi: 150TL civarı açıkcası Bloody V7M ve Corsair arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Bloody'nin yazılımı çok kötü bunu göze alıyorsan al derim. SM-J500H cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Bugra_ozdemir88 dedi: 150TL civarı açıkcası Bloody V7M ve Corsair arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Bloody'nin yazılımı çok kötü bunu göze alıyorsan al derim. SM-J500H cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 29 Mart 2018 #19 Bugra_ozdemir88 dedi: SideWinder dedi: Corsair MM300 Medium veya Steelseries QCK serisi. Genişletmek için tıkla... Steel Series QCK alacaktım zaten,Mass Kumaş değil mi? Genişletmek için tıkla... Açıkçası en beğendiğim QCK+ modeli. Bir bakın isterseniz. SM-A710F cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Bugra_ozdemir88 dedi: SideWinder dedi: Corsair MM300 Medium veya Steelseries QCK serisi. Genişletmek için tıkla... Steel Series QCK alacaktım zaten,Mass Kumaş değil mi? Genişletmek için tıkla... Açıkçası en beğendiğim QCK+ modeli. Bir bakın isterseniz. SM-A710F cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.