G402 vs Razer DeathAdder ve el uyumu

umut984417

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
G402 ile Razer DeathAdder arasında kaldım. CS:GO için kullanacağım. Tuş atama ile pek işim olmaz 2-3 tane yeterli. G402 gayet güzel bir dizayna sahip ancak oyun oynarken tuşlara istemeden basma durumu olabilir mi? Elim büyük değil ancak G402 bana büyük gözüktü. Fareyi parmak ucuyla tutuyorum. Bu fareler uygun mudur? Ortalama bu fiyata daha iyi bir fare önerisi de alabilirim.

Amazondan sipariş etmeyi düşünüyorum ancak Amazondan hiç alışveriş yapmadım. G402 de çok fazla tuş var. Benim için tek sorunu o diyebilirim. Amazon.com: Razer DeathAdder Chroma - Multi-Color Ergonomic Gaming Mouse: Computers & Accessories şunu almayı düşünüyorum. Amazondan her türlü vergisi ile birlikte almam ne kadar olur?

Amazon.com: Razer DeathAdder Chroma - Multi-Color Ergonomic Gaming Mouse: Computers & Accessories şunu almayı düşünüyorum. bu ürüne vergilerle birlikte ne kadar ödeyeceğim?

@Raydric

Ben 2 hafta önce Chroma'yı SteelSeries QCK ile birlikte Amazon'dan 180 TL'ye aldım. Mouse gerçekten çok iyi, fiyatını zerre kadar hak ediyor pişman olmazsın kesinlikle al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı