G402 vs Rival 300S

Alfakatano

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
İki model de elime uygun (tahmin edersiniz ki elim kürek gibi). Fakat hangisini almak daha mantıklı bilemiyorum.
Not: Lütfen önerilerinizde objektif olunuz.

İki model de elime uygun (tahmin edersiniz ki elim kürek gibi). Fakat hangisini almak daha mantıklı bilemiyorum.
Not: Lütfen önerilerinizde objektif olunuz.
Öncelikle merhaba. Ben Rival 300S kullanıcısıyım yaklaşık 6 aydır aktif olarak kullanıyorum. Cs:Go, Gta5, Pubg gibi oyunları oynamaktayım. Ben genel anlamda memnunum mousemden. Rahatlık açısından çok memnunum (benim elimde kürek gibidir 🙂) . Ben bir problem yaşamadım. Bence 300S alınabilir bir mouse. G402 kullanmadım onun hakkında yorum yapmak istemem.

G402 tasarimi bana hos gelmiyor. Rival 300S daha hos gozukuyor. Sensor kisminda ikisi de uzmez zaten. Karar sende bence.

Öncelikle merhaba. Ben Rival 300S kullanıcısıyım yaklaşık 6 aydır aktif olarak kullanıyorum. CS:GO, GTA 5, PUBG gibi oyunları oynamaktayım. Ben genel anlamda memnunum mousemden. Rahatlık açısından çok memnunum (benim elimde kürek gibidir 🙂). Ben bir problem yaşamadım. Bence 300S alınabilir bir mouse. G402 kullanmadım onun hakkında yorum yapmak istemem.

Peki ikisinin yazılımları arasında hangisi daha iyi.
Bu arada eğer bu iki modelden de daha iyi bir mouse dediğiniz bir model var ise önerilerinize açığım.
Bütçem en en fazla 375TL.

Peki ikisinin yazılımları arasında hangisi daha iyi.
Bu arada eğer bu iki modelden de daha iyi bir mouse dediğiniz bir model var ise önerilerinize açığım.
Bütçem en en fazla 375TL.
Yazılım olarak ben SteelSeries yazılımından memnunum. Çok anlamasamda çoğu ayarı yapabiliyorum. Logitech'in yazılımını bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı