bayraktared
Centipat
Daha fazla
Herkese selam,
Palm ve claw hybrid bir mouse tutma şeklim var. Elim orta büyüklükte. Daha çok MOBA oyunlarda kullanmayı düşünüyorum. Aralıklı FPS oyunlar da oynuyorum. Farenin makro özelliği benim için önemli.
Aşağıdaki fareler arasında önerecekleriniz hangileri olur? Aynı fiyat aralığında farklı modellere de açığım.
www.mediamarkt.com.tr
www.itopya.com
www.n11.com
Bu fareyi de sormak isterim bilenlere.
Palm ve claw hybrid bir mouse tutma şeklim var. Elim orta büyüklükte. Daha çok MOBA oyunlarda kullanmayı düşünüyorum. Aralıklı FPS oyunlar da oynuyorum. Farenin makro özelliği benim için önemli.
Aşağıdaki fareler arasında önerecekleriniz hangileri olur? Aynı fiyat aralığında farklı modellere de açığım.
LOGITECH G G402 Hyperion Fury 4000 DPI Ultra Hızlı 500 IPS Oyuncu Mouse | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G402 Hyperion Fury 4000 DPI Ultra Hızlı 500 IPS Oyuncu Mouse | Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tı

ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM
ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor.

Razer DeathAdder Essential RZ01-03850200-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Razer DeathAdder Essential RZ01-03850200-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Bu fareyi de sormak isterim bilenlere.