G403 Prodigy basılı tutma sorunu

Okidoki0

Centipat
Arkadaşlar öncelikle selamlar, Logitech G403 Prodigy oyuncu faremde spray atarken kesilmeler ve kesintiler yaşıyorum. Fakat durum biraz bundan ibaret değil. Öncelikle açıklayayım: Painte giriyorum ve dakikalarca basılı tutarak çizgi kesiliyor mu kesilmiyor mu şeklinde kontrol ediyorum, tık yok. Sonuçta sprayi basılı tutarak yapıyoruz. Ardından CS:GO ve Valorant'ta her ikisinde de DM giriyorum tık yok, poligon ve atolyede deniyorum tık yok fare sapa sağlam çalışıyor. Keza oyun bağlantımla mı alakalı dediğim gibi diye düşünüp DM girdiğimde veyahutta round başında yine problem olmuyor takır takır spray atabiliyor. Fakat her iki oyunun da rekabetçi modunda ne zaman adamla karşılaşsam 10 defasının 5,6 defasında aksi gibi spray atarken sprayim yarıda kesiliyor yani basılı tuttuğum halde mouse işlemiyor ve spray atamıyorum. Logitech uygulamasını kaldırdım, güncelledim tekrar yükledim kasanın ön girişinde, Anakart ve hatta Montiör girişinde de denedim aynı sorun devam etmekte. Farenin bozuk olduğunu düşünerek Logitech'e mümkünse ürün değişimi amaçlı mail attım hala dönüş bekliyorum. Onların sundukları çözümleri de denedim hala değişmedi. Böyle bir sorunla karşılaşan ya da çözümü hakkında tahmini olan varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba ben de birebir aynı sorunu yaşamaktayım, g403'ü Vatan Bilgisayar'dan satın almıştım konu ile ilgili ciddi araştırma yaptım ve tek yolun garantiye vermek olduğunu farkettim. Vatan Bilgisayar'a verdim ve bugün garantiden geldi, 15 günün sonunda hiçbir sorun ile karşılaşmadıklarını ve bu yüzden işlem uygulanmadığını söylediler ama tabiki sorun devam ediyor. Bu konuyla ilgili Logitech'e yazdım ve cevap bekliyorum eğer müsaitseniz bu konuyu detaylı olarak mesaj aracılığıyla anlatmak isterim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı