G41 MT S2 anakarta ekran kartı önerisi

ayaz007

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim G41 MT S2 anakartlı eski bir bilgisayarım var. Ne yazık ki bütcem çok az. O yüzden şimdilik idare edecek ekran kartı ve ram almayı planlıyorum. Bu anakarta hangi ekran kartları uygundur bilmiyorum (Mesela r7 240 falan). Yardımcı olursanız sevinirim.

Anakart ile ekran kartı uyumsuzluk göstermez. İşlemcinizi söylerseniz yardımcı olabiliriz.

Sapphire vapor x r7 250x modelini benzer bir anakartta kullanıyorum q8200 işlemci ve 8gb ram ile oynayamadığım oyun yok. GTA5 high ayarlarda oynuyorum. Tavsiye ederim.

Anakart ile ekran kartı uyumsuzluk göstermez. İşlemcinizi söylerseniz yardımcı olabiliriz.
Işlemci İntel Dual Core E5700 3.00 ghz. Eski bir işlemci. Ek işlemcide alabilirim gerekirse

Sapphire vapor x r7 250x modelini benzer bir anakartta kullanıyorum q8200 işlemci ve 8gb ram ile oynayamadığım oyun yok. GTA5 high ayarlarda oynuyorum. Tavsiye ederim.
darboğaz sorunu yok mu? Benim işlemci E5700 Darboğaz sorunu sık sık olur dimi?

Darboğaz olmuyor gibi ancak ekran karı da işlemci de 99u görüyor,sizde olacaktır. Quad serisi 2.el işlemci almaya bak board destekliyor ise ucuzlar zaten.

Şimdi ben r7 240; r7 250x birini alıcam tamam.
Bide 2x2gb ramım var. 8Gb yapmak istiyorum. Onu nasıl yapıcam? 2slot var

R7 250x ile işlemcin darboğaz yapmaz. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Şimdi ben r7 240; r7 250x birini alıcam tamam.
Bide 2x2gb ramım var. 8Gb yapmak istiyorum. Onu nasıl yapıcam? 2slot var
Tek çare Ramlerden birisini satıp,yerine 8 gb ram almak. O halde 12 gb ram olur,veya 4 gb de alabilirsiniz. O zamanda 6 gb olacaktır.

Ama benim anakart max 8gb Ram destekliyor galiba. O yüzden ben şimdi 2ramdan birisini çıkarıp yerine 4gb taksam, 6gb olurmu? aynı mhz olmalı dimi?

Ama benim anakart max 8gb Ram destekliyor galiba. O yüzden ben şimdi 2ramdan birisini çıkarıp yerine 4gb taksam, 6gb olurmu? aynı mhz olmalı dimi?
Benim kuzenimde aynı anakart var. Q6600 İşlemci ile kullanıyor ilk başta 1333 mhz 2gb+1600 mhz 4 gb 2 slot ram ile denedik. Uyumsuzluk gösterdi. Oyunlar açılmadı loading de takıldı. O yüzden ram mhz lerinin aynı olmasında fayda var.

Hm tamam. Bide bişey daha sorucam. Ben bu yeni alacağım parçalari (ram, ekran kartı) eski pc de eski sistemle kullanıcam bir süre. (Yeni kasa , işlemci, ve s. alıncaya kadar)
Sorduğum şey şu ki,
Ram ve ekran kartina zarar gelirmi eski sistemde kullaninca?

Yani yeni ekran kartini kısa süreliğine eski sistemde sonra ise yeni sistemde kullanınca performans kaybı olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…