G41 sistem vs G31 sistem

Hocam siz ne yaptınız ya :D. Burada 2.el konuşuyoruz ama 1.elden bakmışsınız falan anlamadım yani.
Ben tabii ki fiyat öldürme derdinde değilim ama sizin yaptığınız cidden saçma 2ürünün 2.el site olmayan fiyatlarını baz almışsınız anakartı da zahmet edip en düşük fiyatlara bakmamışsınız bile. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için yine de zahmet edip.
Ürünlerin hepsi 2. el bile değil, bilmem kaçıncı el. 1. elden falan bakmadım. RAM ve PSU hariç. Ona da uygun yazmaya çalıştım zaten.
Sarı siteye G41 anakart yazdığımda sağlam olan en ucuz 450₺ olan ilan geldi karşıma.
Çalışıp çalışmadığı belli değil, test edildi mi sorunu var mı yok mu belli değil tabi ilanlarda. Ben çalışan makineyi toplu bir şekilde satmaktan bahsetmiştim.

Sana hayırlı işler.

Ürünlerin hepsi 2. el bile değil, bilmem kaçıncı el. 1. elden falan bakmadım. RAM ve PSU hariç. Ona da uygun yazmaya çalıştım zaten.
Sarı siteye G41 anakart yazdığımda sağlam olan en ucuz 450₺ olan ilan geldi karşıma.
Çalışıp çalışmadığı belli değil, test edildi mi sorunu var mı yok mu belli değil tabii ilanlarda. Ben çalışan makineyi toplu bir şekilde satmaktan bahsetmiştim.

Sana hayırlı işler.

Güzel bir şekilde ayrılabilirdik ama yalan atıyorsun bildiğin :D. İşlemci zaten artık üretilmiyor sen bu işlemcinin piyasasının çok daha düşük olduğunu bile bile Akakçe'den satıcı balon fiyatı yazmışsın. Sahibinden ya da Letgo'dan bakmama olasılığın var mı? Bence yok. Ayrıca ben sana zaten karşına çıkan ilk G41 anakartı attığın için laf söyledim 1dakika daha araştırsan zaten düşük fiyatlı test edilmiş modeller karşına çıkacaktı ama fiyat şişirmek için böyle bir şey yaptığın bariz. Zaten RAM'i 2.el satarken fiyatını işlemci gibi internet satıcılarından bakman fiyasko. Git başka bir enayi bul görüşmemek üzere.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı