G410 klavye tuşlarda basmama ve çift basma oluyor

SirC

Hectopat
Daha fazla  
5 yıldır kullandığım Logitech G410 klavye önce altgr tuşunda basmamazlık yaptı.
Söküp kompresörle temizledim ve sorun hallolmuştu. Şimdi birden fazla tuşta basmama ve çift basma var. Temizlikten beri 3 ay falan geçti. Söküp isopropil alkol damlatmayı düşünüyorum Switch'lere. Önerilerinizi bekliyorum.
Daha sonradan konuya bakacak arkadaş olursa diye yazıyorum.
Tüm tuşları söküp yıkadım. Tekrar kompresör tuttum. Switchlerin üzerine pipetle 2 3 damla isopropil damlattım ve kurumaya bıraktım.
Sonuç mükemmel hiçbir problem kalmadı

Son düzenleme:
G910 da ayni sorunu yasiyorum.

G910 da ayni coklu basma sorunlari yasiyorum isopropil alkol sipariş verdim siringa ile gelecek yarin bakalim ins duzelir

G910 da ayni sorunu yasiyorum.

G910 da ayni coklu basma sorunlari yasiyorum isopropil alkol sipariş verdim siringa ile gelecek yarin bakalim ins duzelir
Alkolu damlattiktan sonra tusa 5 10 sn boyunca bas birak yapmayi unutmayin

Kronik sorun malesef. G810
Orion da yaşamıştım.

Çözülmüyor alkol vs hikaye. Hyperx alloy origins core a geçtim, rahatladım

Alkolu damlattiktan sonra tusa 5 10 sn boyunca bas birak yapmayi unutmayin.

Yaptim şu an sorun yok gibi tum tuslarida tum klavyeyide temizledim bol bol alkol doktum her tusun altina suanlik guzel.

@Synerqix Sorununuz çözüldü mü hocam klavye ne durumda

@Synerqix Sorununuz çözüldü mü hocam klavye ne durumda
Alkol uyguladıktan sonra 1 hafta sorun yoktu. Fakat şimdi tekrar bazı tuşlar çift basma yapıyor. Özellikle numpad tuşlarınn çift basması canımı sıkıyor. Sanırım yeni klavye bakacağım böyle olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…