EFECETINKAYAYIM Decapat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 284 Çözümler 1 Yer Sydney 30 Ocak 2023 #1 G413 TKL SE Mekanik Oyun Klavyesi | Logitech G veya 1600 TL bandında önerdiğiniz başka klavyeler var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2023
G413 TKL SE Mekanik Oyun Klavyesi | Logitech G veya 1600 TL bandında önerdiğiniz başka klavyeler var mı?
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 31 Ocak 2023 #2 Gayet güzel duruyor şık ve sade, performansı nasıl bilmiyorum incelemelerine bakmanız faydalı olur bunun dışında bu ürün de güzeldir, GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürüm Edit; ses testine baktım sesi aşırı iyi geldi bana G413'ün, tek eksisi sadece beyaz renk olması, şahsen bu kadar para vermişken RGB olmasını isterdim.
Gayet güzel duruyor şık ve sade, performansı nasıl bilmiyorum incelemelerine bakmanız faydalı olur bunun dışında bu ürün de güzeldir, GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürüm Edit; ses testine baktım sesi aşırı iyi geldi bana G413'ün, tek eksisi sadece beyaz renk olması, şahsen bu kadar para vermişken RGB olmasını isterdim.
EFECETINKAYAYIM Decapat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 284 Çözümler 1 Yer Sydney 31 Ocak 2023 #3 353380 dedi: Gayet güzel duruyor şık ve sade, performansı nasıl bilmiyorum incelemelerine bakmanız faydalı olur bunun dışında bu ürün de güzeldir, GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürüm Edit; ses testine baktım sesi aşırı iyi geldi bana G413'ün, tek eksisi sadece beyaz renk olması, şahsen bu kadar para vermişken RGB olmasını isterdim. Genişletmek için tıkla... Yurt dışından almak istemiyorum gelmesi uzun sürüyor başka önerin var mı?
353380 dedi: Gayet güzel duruyor şık ve sade, performansı nasıl bilmiyorum incelemelerine bakmanız faydalı olur bunun dışında bu ürün de güzeldir, GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürüm Edit; ses testine baktım sesi aşırı iyi geldi bana G413'ün, tek eksisi sadece beyaz renk olması, şahsen bu kadar para vermişken RGB olmasını isterdim. Genişletmek için tıkla... Yurt dışından almak istemiyorum gelmesi uzun sürüyor başka önerin var mı?
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 31 Ocak 2023 #4 EFECETINKAYAYIM dedi: Yurt dışından almak istemiyorum gelmesi uzun sürüyor başka önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe biraz artarsa bu olabilir; ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR
EFECETINKAYAYIM dedi: Yurt dışından almak istemiyorum gelmesi uzun sürüyor başka önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe biraz artarsa bu olabilir; ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR
bomi Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Çözümler 1 Yer Adana 25 Şubat 2023 #5 EFECETINKAYAYIM dedi: G413 TKL SE Mekanik Oyun Klavyesi | Logitech G veya 1600 TL bandında önerdiğiniz başka klavyeler var mı? Genişletmek için tıkla... Selam aldınız mı bu klavyeyi?
EFECETINKAYAYIM dedi: G413 TKL SE Mekanik Oyun Klavyesi | Logitech G veya 1600 TL bandında önerdiğiniz başka klavyeler var mı? Genişletmek için tıkla... Selam aldınız mı bu klavyeyi?
EFECETINKAYAYIM Decapat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 284 Çözümler 1 Yer Sydney 28 Şubat 2023 #6 bomi dedi: Selam aldınız mı bu klavyeyi? Genişletmek için tıkla... Hayir HyperX alloy Origins 65 red Switch aldim gayet memnunum iyi ki de almisim.
bomi dedi: Selam aldınız mı bu klavyeyi? Genişletmek için tıkla... Hayir HyperX alloy Origins 65 red Switch aldim gayet memnunum iyi ki de almisim.
bomi Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Çözümler 1 Yer Adana 1 Mart 2023 #7 EFECETINKAYAYIM dedi: Hayir HyperX alloy Origins 65 red Switch aldim gayet memnunum iyi ki de almisim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Bu G413 TKL SE için Logitech G HUB desteği yok diye okudumda doğru mu diye merak etmiştim.
EFECETINKAYAYIM dedi: Hayir HyperX alloy Origins 65 red Switch aldim gayet memnunum iyi ki de almisim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Bu G413 TKL SE için Logitech G HUB desteği yok diye okudumda doğru mu diye merak etmiştim.
A Argonath LXI Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 501 Çözümler 1 1 Mart 2023 #8 bomi dedi: Hayırlı olsun. Bu G413 TKL SE için Logitech G HUB desteği yok diye okudumda doğru mu diye merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... Bir videoda aynı bilgiyi duymuştum. Tek renk aydınlatma olduğu için klavye üzerindeki kısayollar ile yapılıyor tüm aydınlatma ayarları sanırım.
bomi dedi: Hayırlı olsun. Bu G413 TKL SE için Logitech G HUB desteği yok diye okudumda doğru mu diye merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... Bir videoda aynı bilgiyi duymuştum. Tek renk aydınlatma olduğu için klavye üzerindeki kısayollar ile yapılıyor tüm aydınlatma ayarları sanırım.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.023 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #9 Ben de G413 almayı planlıyorum ama kararsızım ne yapacağımı bilemiyorum.
kimakify Megapat Katılım 17 Temmuz 2015 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #10 G413 TKL SE alacağım 1600 küsur civarı. Bundan önce CK530 V2 TKL almıştım, tamamen pişman etti beni double Click mi dersin tuşa basmama mı dersin her şey vardı parçaladım attım. G413 TKL SE de aynı sorunu yapar mı acaba?
G413 TKL SE alacağım 1600 küsur civarı. Bundan önce CK530 V2 TKL almıştım, tamamen pişman etti beni double Click mi dersin tuşa basmama mı dersin her şey vardı parçaladım attım. G413 TKL SE de aynı sorunu yapar mı acaba?