Bilgisayarımda değişmesi gereken parçalar hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Peki neye göre mi değişecek bu parçalar? Bilgisayarımda oyunlarda kasmalar yaşıyorum ama her oyunda böyle sıkıntılarım olmuyor. Örneğin mmorpg, fps tarzı oyunlarda bu tür sorunları yaşıyorum. Tabi normal pc oyunları da dahil, aslında sistemimin orta derece olduğunu düşünüyorum. Ekran kartından yana sıkıntımın olacağını da sanıyorum. Sizden ricam son çıkan her türlü oyun tarzına uyum sağlayabilecek çok mükemmel olmasada beni idare edecek bir sistem önermeniz. İlla parça olmasına gerekte yok.. Sistemi iyi olan bir bilgisayar önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler.
1000 TL fakat sistemimde iyi olan parça veya parçalar varsa onların kalması ve kötü olan parçaların uyumlu bir şekilde değişmesi taraftarıyım. Ama dediğim gibi çok aşırı mükemmel canavar bir bilgisayar olmasa da olur. Beni idare etsin oyunlarda kasmaları vb. şeyleri engellesin yeter.
4 GB RAM yeterli. Senin aslında değiştirmen gereken tek şey ekran kartı ve PSU. Var olan PSU düşük olabilir bi kontrol et. Kaliteli (FSP marka mesela) bi 300W ise GTX 750 Ti alabilirsin.