ViperSRT Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.031 Çözümler 4 12 Kasım 2024 #21 sorusorucu1 dedi: @ViperSRT Ekran kartım NVIDIA G210 SSD yok yerel disk var herhalde büyük bir şey PC'de yerel disk diye gözüküyor 144 GB SSD alacağım ama. Genişletmek için tıkla... Yeterli olur.
sorusorucu1 dedi: @ViperSRT Ekran kartım NVIDIA G210 SSD yok yerel disk var herhalde büyük bir şey PC'de yerel disk diye gözüküyor 144 GB SSD alacağım ama. Genişletmek için tıkla... Yeterli olur.
S sorusorucu1 Femtopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #22 ViperSRT dedi: Yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Sana ve diğer benim bilgisayarım için bilgi veren herkeze teşekkürederim ViperSRT dedi: Yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Valorantda kaç fps alırım düşük ayarlarda ViperSRT dedi: Yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Başka islemci önerir misin bugün alacağım ama bunu arıyoruz açmıyor Son düzenleme: 13 Kasım 2024
ViperSRT dedi: Yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Sana ve diğer benim bilgisayarım için bilgi veren herkeze teşekkürederim ViperSRT dedi: Yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Valorantda kaç fps alırım düşük ayarlarda ViperSRT dedi: Yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Başka islemci önerir misin bugün alacağım ama bunu arıyoruz açmıyor