Arkadaşlar merhaba, şuanki işlemcim e6550 ve oyunlarda sıkıntı çekmeye başladım. Bende X5460 siparişi verdim. Sizce doğru bir karar mı ? Birde dün Corsair 120GB Force LE SATA 3.0 SSD, aldım. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Anladım hocam birşeyi merak ediyorum. Boşta cpu kullanım oranı çok yüksek oluyor falan diyorlar. Hepsindemi var bu 2. el x5460'ların ? Ekran kartım Asus r7 240 hocam.Gayet güzel bir işlemci, heleki bir miktar O.C. ile İ5 işlemciden bir farkı yok.
Ayrıca ekran kartın nedir ?
Anladım windows 10 kullanmayı düşünmüyorum hocam. Windows 7 kullanıcam. İnşallah sorunlu işlemci gelmezBoşta kullanım oranının yüksek olması işletim sisteminden kaynaklı olabilir, temiz bir windows 10 64 bit ile sıkıntı olmayacaktır.
Yani X5460'da öyle bir sıkıntı duymadım.
İşlemci geldikten sonra ekran kartını değiştirmeme gerek varmı sence hocam? Ekran kartı şuan asus r7240İnşallah.![]()
En üst hangi kartı takabilirim hocam ? Birde aldığım ssd hakkında yorumların nelerdir? Aldığım ssd Corsair 120GB Force LE SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 530MB Yazma)Hocam ekran kartınızı yükseltebilirsiniz bütçeniz varsa sonuçta elinizde ki işlemci gayet güçlü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.