Peki uzun vadeli kullanımda bir sorun çıkarır mı?
Peki uzun vadeli kullanımda bir sorun çıkarırmı?Hayır.
Peki uzun vadeli kullanımda bir sorun çıkarır mı?
Sanmıyorum. Kısa devre her zaman zararlı bir değildir. Bazı I/O kartlarda özellikleri aktive/deaktive etmek için kullanılır. Mesela Apm'de dahili pusulayla ilgili ayarları yapabilmek için 2 PIN'i kısa devre yapmanız gerekiyor.
Ne demek, rica ederim. Hocam bu arada kablo hep takılı olmasın.Çok teşekkür ederim birazdan yaparım o zaman cımbız yerine sabitlemek için kablo ile yapacağım.
Ne demek, rica ederim. Hocam bu arada kablo hep takılı olmasın.
Ne demek, rica ederim. Hocam bu arada kablo hep takılı olmasın.
Hocam siz cımbızlı veya iletken bir şeyi dokundurup çekmiyor musunuz? Sürekli takılı bir kabloya gerek yok ki.gisayarı kapatınca bilgisayarı söküb kabloyudamı çıkarmam gerek?
Vidioyu izlediniz mi?Orda cımbız takıyor ve öyle çalıştırıyor.Cımbızı geri çekmek çok riskli beni elektrik çarparHocam siz cımbızlı veya iletken bir şeyi dokundurup çekmiyor musunuz? Sürekli takılı bir kabloya gerek yok ki.
Pardon yanlış görmüşüm. Eğer takılı kalması gerekiyorsa tamamdır.Vidioyu izlediniz mi?Orda cımbız takıyor ve öyle çalıştırıyor.Cımbızı geri çekmek çok riskli beni elektrik çarpar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.