Y Yuu Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 207 Çözümler 1 9 Ocak 2021 #11 lülünaz dedi: RX 550 ekran kartım. Genişletmek için tıkla... Yeter hocam o kart zaten 50W kullanıyor yani işlemciden bile az önerdiğimiz işlemciler 80W-95W yani her türlü yeter. lülünaz dedi: Riske atmamak adına 80 Watt TDP değeri olan E5450 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... @lülünaz En iyi tercih olur. Stok fanla mı kullanacaksınız?
lülünaz dedi: RX 550 ekran kartım. Genişletmek için tıkla... Yeter hocam o kart zaten 50W kullanıyor yani işlemciden bile az önerdiğimiz işlemciler 80W-95W yani her türlü yeter. lülünaz dedi: Riske atmamak adına 80 Watt TDP değeri olan E5450 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... @lülünaz En iyi tercih olur. Stok fanla mı kullanacaksınız?
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2021 #12 lülünaz dedi: Riske atmamak adına 80 Watt TDP değeri olan E5450 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Mantıklı seçim.
lülünaz dedi: Riske atmamak adına 80 Watt TDP değeri olan E5450 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Mantıklı seçim.
lülünaz Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 925 9 Ocak 2021 #13 Yuu dedi: Yeter hocam o kart zaten 50W kullanıyor yani işlemciden bile az önerdiğimiz işlemciler 80W-95W yani her türlü yeter. En iyi tercih olur. Stok fanla mı kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Fazla OC yapmayı düşünmüyorum. Stok fanla kullanacağım. Çünkü kule tipi soğutuclar kasam için büyük geliyor.
Yuu dedi: Yeter hocam o kart zaten 50W kullanıyor yani işlemciden bile az önerdiğimiz işlemciler 80W-95W yani her türlü yeter. En iyi tercih olur. Stok fanla mı kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Fazla OC yapmayı düşünmüyorum. Stok fanla kullanacağım. Çünkü kule tipi soğutuclar kasam için büyük geliyor.
Y Yuu Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 207 Çözümler 1 9 Ocak 2021 #14 lülünaz dedi: Fazla OC yapmayı düşünmüyorum. Stok fanla kullanacağım. Çünkü kule tipi soğutuclar kasam için büyük geliyor. Genişletmek için tıkla... Zaten G41 anakartta fazla overclock yapamıyoruz. Eğer zaten çok ısınırsa değiştirirsiniz. Altı bakırsa her türlü soğutur gibi geliyor. Ama zaten E5450 en az ısınan Xeon'lardan biridir.
lülünaz dedi: Fazla OC yapmayı düşünmüyorum. Stok fanla kullanacağım. Çünkü kule tipi soğutuclar kasam için büyük geliyor. Genişletmek için tıkla... Zaten G41 anakartta fazla overclock yapamıyoruz. Eğer zaten çok ısınırsa değiştirirsiniz. Altı bakırsa her türlü soğutur gibi geliyor. Ama zaten E5450 en az ısınan Xeon'lardan biridir.