G41T-M7 için ekran kartı tavsiyesi

• Konuyu başlatan kalaşnikof
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.174
K

kalaşnikof

Ziyaretçi
  • Bilgisayarın işlemcisi Pentium Dual-CORE E6500
  • Ana kart g41t-m7
  • ram 2 GB ddr3 ram
  • ekran kartı NVİDİA GEFORCE 405
  • 350Watt güç kaynağı
  • 1366x768'lik Acer monitörüm var

Bbu sistemle HalfLife2'yi en yüksek ayarlarda biraz oynayabildim. Sonra bilgisayar kapandı. Bu işlemciye uygun işlemciyi darboğaz yapmayacak ve Nvidiageforce405'ten daha iyi bir ekran kartı önerebilir misiniz? Bütçem 200-250 lira.

merhaba arkadaşlar benim bilgisayarın işlemcisi Pentium Dual-CORE E6500 ,ana kart g41t-m7 , ram 2 GB ddr3 ram , ekran kartı NVİDİA GEFORCE 405, 350Watt güç kaynağı ve 1366x768'lik Acer monitörüm var bu sistemle HalfLife2'yi en yüksek ayarlarda biraz oynayabildim sonra bilgisayar kapandı bu işlemciye uygun işlemciyi darboğaz yapmayacak ve Nvidiageforce405'ten daha iyi bir ekran kartı önerebilir misiniz bütçem 200-250 lira

Bütçenize uygun ekran kartı:

VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD7770 Edition GDDR5 1GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart

Anakartınız PCIe 1.1 arayüzüne sahip. Yani sizin anakartın otobanında 1 şerit var. Tavsiye ettiğim ekran kartı ise 3 şeritli yolda tam performans çalışır. Ancak HD 7770 ile çok fazla performans elde edersiniz.

Bi de bu ekran kartına uygun bir güç kaynağı önerirmisiniz? RAM takviyesi yapmam gerekli mi ram takviyesi yapayım mı?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı