U uzunyayla12 Kilopat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2017 #1 Bugün G430 aldım fakat ses yankı yapıyor. Sizce bunun sebebi nedir? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2017
Y ykula Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.561 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Los Santos/Sandy Shores Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523905101 24 Eylül 2017 #2 Mikrofon ayarlarındaki bu aygıtı dinle seçeneğini seçili unutmuş olabilirsiniz.
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 24 Eylül 2017 #3 Mikrofon ayarlarından kaynaklanıyor. Daha detaylı bilgi ve çözüm için bu videoya bakabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mikrofon ayarlarından kaynaklanıyor. Daha detaylı bilgi ve çözüm için bu videoya bakabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
U uzunyayla12 Kilopat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2017 #4 ykula dedi: Mikrofon ayarlarındaki bu aygıtı dinle seçeneğini seçili unutmuş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok onu kapadım
ykula dedi: Mikrofon ayarlarındaki bu aygıtı dinle seçeneğini seçili unutmuş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok onu kapadım
U uzunyayla12 Kilopat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2017 #5 Hüseyin Ay dedi: Mikrofon ayarlarından kaynaklanıyor. Daha detaylı bilgi ve çözüm için bu videoya bakabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mikrafonu kapadım 7+1 özelliğini kapayınca çözüldü
Hüseyin Ay dedi: Mikrofon ayarlarından kaynaklanıyor. Daha detaylı bilgi ve çözüm için bu videoya bakabilirsin; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mikrafonu kapadım 7+1 özelliğini kapayınca çözüldü
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 26 Eylül 2017 #6 Geçmiş olsun diyelim o zaman.
U uzunyayla12 Kilopat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2017 #7 Hüseyin Ay dedi: Geçmiş olsun diyelim o zaman. Genişletmek için tıkla... 7+1 kullanımyacam sadece çok da gerekmiyor benim için değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim
Hüseyin Ay dedi: Geçmiş olsun diyelim o zaman. Genişletmek için tıkla... 7+1 kullanımyacam sadece çok da gerekmiyor benim için değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim