Logitech G430'u ilk aldığımda tüm gün boyunca kullandım neredeyse, hem de tam 5-6 ay boyunca... Ve kulak çınlaması yaptı bende. Şu anda kulaklığı takınca çok rahatsız oluyorum, kulaklarımın çınlamasını duymamdan ziyade birde kötü hissettiriyor kulaklarımı çok garip bir şekilde. Bu durum sizde de yaşandı mı ? Doktor çaresinin olmadığını söyledi.
İlk Öncelikle geçmiş olsun. Hayatımda ilk defa böyle bir sorun gördüm. Arkadaşından veya birinden kulaklık al ve herhangi bir sıkıntı çıkmazsa g430'u satıp yeni kaliteli bir kulaklık al.
Kulaklık ile alakalı olduğunu sanmıyorum bende aynı model kulaklık kullandım öyle bir sıkıntı yaşamadım ama şuan Steel Series V2 kullanıyorum arada oluyor tuhaf bir şekilde. Belkide uzun süreli kullanım sonucunda oluşan kulaklık ile alakasız bir durumdur.
Kulaklık ile alakalı olduğunu sanmıyorum bende aynı model kulaklık kullandım öyle bir sıkıntı yaşamadım ama şuan Steel Series V2 kullanıyorum arada oluyor tuhaf bir şekilde. Belkide uzun süreli kullanım sonucunda oluşan kulaklık ile alakasız bir durumdur.