G430 Kulak Çınlaması Yapma Sorunu

Mustafa-GL

Hectopat
Daha fazla  
Logitech G430'u ilk aldığımda tüm gün boyunca kullandım neredeyse, hem de tam 5-6 ay boyunca... Ve kulak çınlaması yaptı bende. Şu anda kulaklığı takınca çok rahatsız oluyorum, kulaklarımın çınlamasını duymamdan ziyade birde kötü hissettiriyor kulaklarımı çok garip bir şekilde. Bu durum sizde de yaşandı mı ? Doktor çaresinin olmadığını söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk Öncelikle geçmiş olsun. Hayatımda ilk defa böyle bir sorun gördüm. Arkadaşından veya birinden kulaklık al ve herhangi bir sıkıntı çıkmazsa g430'u satıp yeni kaliteli bir kulaklık al.

Kulaklık ile alakalı olduğunu sanmıyorum bende aynı model kulaklık kullandım öyle bir sıkıntı yaşamadım ama şuan Steel Series V2 kullanıyorum arada oluyor tuhaf bir şekilde. Belkide uzun süreli kullanım sonucunda oluşan kulaklık ile alakasız bir durumdur.

ama Steel series'e geçince olmuş g230 kullandım sert bir kulaklıktı uzun süre kullanmadım belkide ergonomi ile alakalı bir durumdur

Selamın Aleyküm, hocam. Aynı sorun 5 ay önce benim Siberia V2 de de olmuş idi. Ben direk servise gönderdim. Gelince ses ünitesinde hasar var dedi.

Ha, bende böyle oldu diye sende de olacak diye bir şey yok, lakin fikir veriyim dedim.

@MrEmiR in de dediği gibi başka kulaklıklarla da dene. Sorun olursa kulağında, olmazsa kulaklığındadır.

ama Steel series'e geçince olmuş g230 kullandım sert bir kulaklıktı uzun süre kullanmadım belkide ergonomi ile alakalı bir durumdur
g230 ve g440, performans açısından iyi olsada, ergonomi açısından çöptür. Uzun süreli kullanımlarda herkez şikayetçidir.

g230 kullanıyordum, V2 ye geçince rahatlık ne anladım. Resmen g230 yüzünden kafamda iz çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…