S Space Eagle Hectopat Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2015 #1 İkisi de çok gerçekten güzel. G402 daha hızlı ama G502 de yavaş değil. Sizce hangisi ? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2015
CpLScarlet Hectopat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2015 #2 Silinen üye dedi: İkisi de çok gerçekten güzel. G402 daha hızlı ama G502 de yavaş değil. Sizce hangisi ? Genişletmek için tıkla... İkiside değil bence g402 yaklaşık 6 aydır kullanıyorum çok güzel ama tepkime süresi berbat. G502 ise çok hantal sana tavisyem steelseries mouselarına yönel fps tarzı oyunlarda çok,çok daha iyi.
Silinen üye dedi: İkisi de çok gerçekten güzel. G402 daha hızlı ama G502 de yavaş değil. Sizce hangisi ? Genişletmek için tıkla... İkiside değil bence g402 yaklaşık 6 aydır kullanıyorum çok güzel ama tepkime süresi berbat. G502 ise çok hantal sana tavisyem steelseries mouselarına yönel fps tarzı oyunlarda çok,çok daha iyi.
melihaktaş Kilopat Katılım 16 Ağustos 2015 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2015 #3 Razer Chrome = CS:GO Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2015
adnr17 Megapat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 428 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek VIP 20 Ekim 2015 #4 Logitech tavsiye etmem. Elin biraz büyükse Steelseries Rival küçükse Steelseries Kinzu. Ama denemeden alma. @burak.gürses
Logitech tavsiye etmem. Elin biraz büyükse Steelseries Rival küçükse Steelseries Kinzu. Ama denemeden alma. @burak.gürses
CpLScarlet Hectopat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2015 #5 adnr17 dedi: Logitech tavsiye etmem. Elin biraz büyükse Steelseries Rival küçükse Steelseries Kinzu. Ama denemeden alma. @burak.gürses Genişletmek için tıkla... Yine güzel mouse baya iyi ama cs:go gibi bir oyundan belli bir zamandan sonra yetmiyor global olduğum zaman zaten ilk maçımda anladım.
adnr17 dedi: Logitech tavsiye etmem. Elin biraz büyükse Steelseries Rival küçükse Steelseries Kinzu. Ama denemeden alma. @burak.gürses Genişletmek için tıkla... Yine güzel mouse baya iyi ama cs:go gibi bir oyundan belli bir zamandan sonra yetmiyor global olduğum zaman zaten ilk maçımda anladım.
adnr17 Megapat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 428 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek VIP 20 Ekim 2015 #6 CpLScarlet dedi: Yine güzel mouse baya iyi ama cs:go gibi bir oyundan belli bir zamandan sonra yetmiyor global olduğum zaman zaten ilk maçımda anladım. Genişletmek için tıkla... Rival mi yetmiyor? Anlamadım hiç paragrafı.
CpLScarlet dedi: Yine güzel mouse baya iyi ama cs:go gibi bir oyundan belli bir zamandan sonra yetmiyor global olduğum zaman zaten ilk maçımda anladım. Genişletmek için tıkla... Rival mi yetmiyor? Anlamadım hiç paragrafı.
melihaktaş Kilopat Katılım 16 Ağustos 2015 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2015 #7 RIVAL ve RAZER CHROME denemiş birisi olarak ellerin büyükse RIVAL, orta ve büyük arası ise RAZER tercih edin.
RIVAL ve RAZER CHROME denemiş birisi olarak ellerin büyükse RIVAL, orta ve büyük arası ise RAZER tercih edin.
adnr17 Megapat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 428 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek VIP 20 Ekim 2015 #8 melihaktaş dedi: RIVAL ve RAZER CHROME denemiş birisi olarak ellerin büyükse RIVAL, orta ve büyük arası ise RAZER tercih edin. Genişletmek için tıkla... Herkes Razer alamaz yalnız. Fiyat performans Kinzu düşünülebilir.
melihaktaş dedi: RIVAL ve RAZER CHROME denemiş birisi olarak ellerin büyükse RIVAL, orta ve büyük arası ise RAZER tercih edin. Genişletmek için tıkla... Herkes Razer alamaz yalnız. Fiyat performans Kinzu düşünülebilir.
KS KS S Space Eagle Hectopat Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2015 #9 g710+ nın yanına uyumlu olan bi fare istemiştim ama
CpLScarlet Hectopat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2015 #10 adnr17 dedi: Rival mi yetmiyor? Anlamadım hiç paragrafı. Genişletmek için tıkla... G402 yetmiyor.