G430 vs Razer 7.1 vs Asus Strix 2.0 vs HyperX Cloud2

Hangisi?

• G430

Oy: 0 0,0%
  • Razer Kraken 7.1 Chroma

Oy: 1 9,1%
  • HyperX cloud2

Oy: 9 81,8%
  • Asus strix 2.0

Oy: 0 0,0%
  • Diğer

Oy: 1 9,1%

• Oy verenlerin toplamı
    11

Folie

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Tam olarak 2 senedir Logitech G430 kullanıyorum ve artık ilk aldığım zamana göre ses azalması vb. sorunlar ile karşılaşıyorum. İşimi görüyor ancak bir tık daha yüksek bir kulaklığa geçmeyi planlıyorum.
Asus Strix 2.0 anladığım kadarıyla 7.1 bir kulaklık değil peki benim bunun için ekstradan bir ses kartı falan almam gerekiyor mu? Anakartım Gigabyte H170 Gaming 3, içerisinde bir ses kartı var mı pek bir bilgim yok.
Birkaç gündür uzun uzun bakıyorum. Başta Razer Kraken 7.1 Chroma'da karar kıldım. Daha sonrasında HyperX Cloud 2'nin her yerde Razer'e göre tercih edildiği daha üzerinde bir kulaklık olduğunu okudum. Karar veremedim, farklı önerilere de açığım, şimdiden teşekkürler :)

Kulaklığı özellikle oyunlar için tercih edeceğim, CS:GO'da ses kasmak için vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer kulaklık almam, şahsen bu seçenekler arasında seçeceğim HyperX Cloud 2 olur.
Biraz da şekil önemli derseniz; Steelseries Arctis 5 Derim bu bütçeye uygun.

HyperX Cloud 2 öneriyorum.
Öneriyorum deyip geçmeyip, neden önerdiğinizi de söylerseniz. Bir kulaklık her yayıncı kullanıyor diye önerilmez mesela. Çünkü onlara zaten ücretsiz geliyor. Sürücü bakımından ve yenilik bakımından, SS Arctis 5 modelinin daha çok güncelleme alacağını, ve sürücülerinin daha güncel, daha güzel bir hal alacağını. Şu an da bile Cloud 2'den daha iyi ses verdiğini söyleyebilirim. Ankete Arctis 5 de eklemelisiniz bence.

Son düzenleme:
HyperX Cloud 2 7.1 performansı çok iyi değil hatta 7.1 için alıyorsan almanı çok önermem ama Logitech deki 7.1 neye yarıyor ona da bakmak lazım. Konfor ve sesi çok iyi bir kulaklık Cloud 2 diğerlerine nazaran.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı