G432 vs HS35 vs Arctis 3 vs Arctis1 kablolu

Birisi iyi diyor, öbürü kötü diyor diğeri de şunu alma daha güzeli var diyip daha güzelini söylemiyorlar neyse bu bütçedeki hiçbir kulaklık kusursuz değildir şahsen Steelseries'in hiçbir kablolu kulaklığını almam çünkü kablosu çok zayıf. Bahsettin Arctis 3'ün mikrofonu gayet iyi ve genel olarak ses kalitesi de iyi. MSI Immerse GH50 adında da bir ürün var bu fiyat bandında kulaklık için olumlu şeyler söylüyorlar bi'bak istersen.

HS-35 kullanıyorum rahat güzel kulaklık terlemede yok denecek kadar iyi microfon orta seviye ama ses kartın yoksa yanaşma çünkü ses az geliyor ben ses kartı aldığım için tercih ettim USB ses kartlı kulaklıklara yönelebilirsin.

Hocam hangi ses kartını kullanıyorsun aynı durumdan muzdaribim. Konu açtım pek bir şey yazmadılar.

Creative sound Z kulanıyorum ondan önce ölü gibi ses geliyordu.

Ben açıkcası G432'den yanayım Arctis 3'ü düşündüm az ses diyorlar ama o büyük ihtimal kulaklığı hoparlör olarak algıladığı için benim şimdiki kulaklığımda öyle idi kasa arkasına takınca ses bayağı arttı ama G432'den yanayım.

Bakayım dediğin kulaklığa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…