G435 alınır mı ?

karışıkkafa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu an elimde Asus H7 7.1 kablolu kulaklık var. Son günlerde yüksek seslerde patlama yapmaya başladı. Zaten ben de kablosuz bir kulaklık almak istiyordum. Yaklaşık 1500 civarına baktığımda göze çarpan iki model var.

Biri: https://www.hepsiburada.com/corsair...-surround-siyah-ca-9011201-eu-p-HBV00000Y37WX
Diğeri: https://www.hepsiburada.com/logitec...losuz-oyuncu-kulakligi-siyah-p-HBCV000012DT2U

G435 hem bluetooth hem de wireless bağlantısına sahip olduğu için daha yakın bir seçim. Çünkü telefonda da işime yarayabilir çoğu zaman. Yurtta gerçekten büyük rahatlık oluyor. Aynı zamanda görüntü olarak da g435 çok daha güzel açıkçası. Youtube videolarında fena olmadığından bahsedilmiş ama techopatta çok da yorum yok hakkında. O yüzden sizin fikrinizi almak istedim. G435 alınır mı ? Ya da bu fiyat bandında bahsettiğim özelliklerde daha tercih edilesi bir model var mıdır ? Yorumlarınızı bekliyorum.

G435 için Technopat'ın YouTube kanalında şu incelemeye bakabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben olsaydım Corsair Void alırdım harbi harbi çok manyak cihaz. Ama G435 de sağlamdır tereddüt etme ama Void'e bir göz at derim.

Aklınızı daha fazla karıştırmak istemem @karışıkkafa çok fazla bilgi kirliliği var. Yeni bir kulaklık arayışındayım bu modele de çok baktım ama bluetooth kulaklık pek önerilmiyor. Wireles bağlantısı varsa daha çok tercih sebebi bu konuda araştırmanızı öneririm. Logitech G733 ve Pro x kablolu modellerine de bakmanızı tavsiye ederin. Pro x kablolu modeli, wireless çok daha tuzlu.

Bluetooth şart değilse G733 ya da SteelSeries Arctis 7 alabilirsin.

Sanırım arada indirimle onlar da 1500 civarlarına geliyor. Eğer paramın olduğu dönemle indirim dönemi denk gelirse tabii ki ilk tercihim onlar olur. Teşekkür ederim.

G435 hem Bluetooth hem Wireless özelliğine sahip. Önerdiğiniz cihazlardan G733 gerçekten güzel. Fakat Pro X i tercih etmem. Gerçekten kablosuz istiyorum. Teşekkür ederim.

@karışıkkafa Hocam ne aldınız? Onca arayıştan sonra buna karar verdim. G435.

G435 hakkında ne düşünüyorsun @karışıkkafa bnde almak istiyorum iPhone telefon kullanıyorum hem telefona hem bilgisayara bağlamak istiyorum bilgisayarda hyperx revolver s 7.1 var ama suni derileri paramparça oldu kulaklık pedleri açıldı o yüzden hem oyuncu kulaklığı hemde dışarıda telefona bağlamalı bir telefon arıyorum

@karışıkkafa Hocam ne aldınız? Onca arayıştan sonra buna karar verdim. G435.
@AllyFeedon k ka sen ne düşünüyorsun sendede g435 mi hala

Barracuda X aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…