G435 alınır mı?

brekay01

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1650 - i5 9300h - 8GB Ram
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Çoğunlukla oyun oynamak için kulaklık arıyorum uzun süredir kablolu kulaklık kullandığım için kablosuza geçmek istiyorum bütçem 2-3K civarları. G435 almak yerine aynı fiyatlara daha iyi bir alternatif var mı? Veya G335 alsam kalite farkı kablolu olmasına değer mi?

G733 kullanıyordum 2021'den beri şuan nova 5'e geçtim ve G733 çöpkere çöp. G435 alt modellerinden ve ortalama benzer performanslara sahip ben önermem.

Hocam ben şu an G435 kullanıyorum. Geçen sene almıştım bende kablolu kulaklıktan geçiş yaptım ve çok rahatladığımı söyleyebilirim çok rahat bir kulaklık ancak FPS oyunlarında CS, Valorant gibi bu tarz oyunlarda tryhard rank kasıyorsan çok tavsiye etmem ancak ben memnunum.

G733 kullanıyordum 2021'den beri şuan nova 5'e geçtim ve G733 çöpkere çöp. G435 alt modellerinden ve ortalama benzer performanslara sahip ben önermem.
hocam steelseries bütçemin üstünde kalıyor biraz 2-3k bandında kablolu önerebileceğin var ise bakarım
neden tavsiye etmezsiniz? G430 kullanıyodum o fena değildi ondan kötü müdür?

Hocam SteelSeries bütçemin üstünde kalıyor biraz 2-3K bandında kablolu önerebileceğin var ise bakarım.

Neden tavsiye etmezsiniz? G430 kullanıyordum o fena değildi ondan kötü müdür?

Aslında tavsiye etmiyor değilim ancak aynı fiyatta kablolu bir kulaklık alırsan daha rahat ses kasabilirsin ama aynı rahatlığı ve hafifliği hissedemezsin yani rank kassan bile alabilirsin bu fiyata hem rahatlık olarak hem de oyun için gayet ideal bir kulaklık bence.

Hocam bende dün aldım. Açıkçası ses düzeyi o kadar iyi gelmedi bana ama sürekli müzik dinlemek amacıyla almadım rahatlık için ve oyunlarda kullanmak için aldım. Kulaklığın donglei bozuluyor diyorlar doğru mu acaba ondan biraz tedirgin oldum alırken.

Dediğim gibi FPS oyunlarında tavsiye etmiyorum ses düzeyi açısından fakat çok rahat bir kulaklık dongle konusunda bir sorun yaşamadım ben şu ana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…