Sizce hangisi daha iyi ikisi de iyi gibi duruyor Logitech'in 40 mm sürücüsü var sadece. HyperX Cloud Core Wireless ise 53 mm. Mikrofon kalitesi olarak HyperX Cloud Core Wireless daha iyi duruyor ancak sizce hangisi daha iyi.
Sizce hangisi daha iyi ikisi de iyi gibi duruyor Logitech'in 40 mm sürücüsü var sadece. HyperX Cloud Core Wireless ise 53 mm. Mikrofon kalitesi olarak HyperX Cloud Core Wireless daha iyi duruyor ancak sizce hangisi daha iyi.
Kesinlikle ikisi arasından HyperX öneririm G733 kullanmış biri olarak söylüyorum. Tek sıkıntısı 20 saat diyor ama 13 saat anca şarjı gidiyor ve deri padli. Geri kalan konularda 10 numara bir de yazılımı yok şarj takibi yok.
HyperX Cloud mix e baktım ancak mikrofonu bence çok kötü ki Türkiye'de ucuza satan bir yer de yok. 3000 TL. Onun yerine Corsair Void Elite Wireless almak daha mantıklı geldi eğer 3000 TL bütçe olsaydı.
Kesinlikle ikisi arasından HyperX öneririm G733 kullanmış biri olarak söylüyorum. Tek sıkıntısı 20 saat diyor ama 13 saat anca şarjı gidiyor ve deri padli. Geri kalan konularda 10 numara bir de yazılımı yok şarj takibi yok.
HyperX Cloud mix e baktım ancak mikrofonu bence çok kötü ki Türkiye'de ucuza satan bir yerde yok 3000 TL onun yerine Corsair Void Elite Wireless almak daha mantıklı geldi eğer 3000 TL bütçe olsaydı
Yazılım olarak HyperX Cloud II'nin yazılımını kullanıyor diye biliyorum.