G435 lightspeed kablosuz vs HyperX Cloud Core Wireless

Turkish Cowboys

Centipat
Sizce hangisi daha iyi ikisi de iyi gibi duruyor Logitech'in 40 mm sürücüsü var sadece. HyperX Cloud Core Wireless ise 53 mm. Mikrofon kalitesi olarak HyperX Cloud Core Wireless daha iyi duruyor ancak sizce hangisi daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofon önemliyse G435'i eleyin.

Bütçeniz nedir?

Sizce hangisi daha iyi ikisi de iyi gibi duruyor Logitech'in 40 mm sürücüsü var sadece. HyperX Cloud Core Wireless ise 53 mm. Mikrofon kalitesi olarak HyperX Cloud Core Wireless daha iyi duruyor ancak sizce hangisi daha iyi.

Aradaki bütçe çok fazla ama burada HyperX'in daha önde olduğu aşikar.

F/P olarak ama tahminen G435 daha iyidir.

Cloud Core dışında HyperX Cloud mıx ede bakılabilir Hi-Res Audio sertifikası var.

Kesinlikle ikisi arasından HyperX öneririm G733 kullanmış biri olarak söylüyorum. Tek sıkıntısı 20 saat diyor ama 13 saat anca şarjı gidiyor ve deri padli. Geri kalan konularda 10 numara bir de yazılımı yok şarj takibi yok.

Cloud Core dışında HyperX Cloud mıx ede bakılabilir Hi-Res Audio sertifikası var.

HyperX Cloud mix e baktım ancak mikrofonu bence çok kötü ki Türkiye'de ucuza satan bir yer de yok. 3000 TL. Onun yerine Corsair Void Elite Wireless almak daha mantıklı geldi eğer 3000 TL bütçe olsaydı.

Yazılım olarak HyperX Cloud II'nin yazılımını kullanıyor diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Cloud Core u direk alabilirsiniz o zaman gayet kalitelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…