G435 lightspeed vs Cloud II

Makaleler
1
Daha fazla  
Logitech G G435 lightspeed kablosuz kulak üstü, HyperX Cloud II kablolu mu almalıyım? Tavsiyeleriniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi fps oynuyosancılar gelecekte. Sadece zevk için oyun oynuyorsan, "e sporcu" olma hedefin yoksa ha olursa olur modundaysan bence 435 kablosuz büyük rahatlık olacaktır. Çok hafif olduğu söyleniyor. Ben Cloud Core Wireless aldım ve o bile ağırken, cloud II'yi siz düşünün ki onu da kullandım gerçekten ağır kulaklık. Ses kalitesi farkını sadece fps oyunlarında anlarsınız diğer oyunlarda 435 fazlasıyla yeterli gelecektir.

Şimdi FPS oynuyorsancılar gelecekte. Sadece zevk için oyun oynuyorsan, "e sporcu" olma hedefin yoksa ha olursa olur modundaysan bence 435 kablosuz büyük rahatlık olacaktır. Çok hafif olduğu söyleniyor. Ben Cloud Core Wireless aldım ve o bile ağırken, Cloud II'yi siz düşünün ki onu da kullandım gerçekten ağır kulaklık. Ses kalitesi farkını sadece FPS oyunlarında anlarsınız diğer oyunlarda 435 fazlasıyla yeterli gelecektir.

FPS oyunları oynuyorum hypher X alacağım kararımı verdim sitede zaten ses kalitesi kötü diye şikayet ediyorlardı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı