G435 vs JBL 350 vs Havit H7

Bütçe
1500-3000₺

İlkanK

Kilopat
Selamlar, kablosuz mikrofonlu kulaklık arayışındaydım ve bütçem dahilinde Havit Fuxi H7 veya JBL Quantum 350 modellerinden birini alacaktım. Fakat sonrasında bütçemi artırıp Logitech G435 almaya karar verdim. Bu sefer de G435’in incelemelerini okurken aslında diğer modellerle aynı sorunlara sahip olduğunu gördüm. Sizce bu 3 modelden hangisini almalıyım? Logitech G435, diğer iki modelden 1000₺ daha pahalı. Eğer tercihiniz o modelse, aradaki fiyat farkına değer mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Herkese iyi forumlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
jbl 350 kullanıyorum bu fiyat bandında en en en kaliteli kulaklık bu şaşmaz

Bana da en mantıklısı bu gibi geldi. G435 hakkında okuduğum kötü incelemelerin sayısı Quantum 350'den kat kat fazla.
aktif olarak kullanıyorum bazıları malzemeesi kötü demiş öyle bişey de yok gayet kaliteli ses mikrofon vs gayet kaliteli şarjı 1 2 gün gidiyo 30dkda şarj oluyo zaten 1 2 gün dediğim full kullanım yani

aktif olarak kullanıyorum bazıları malzemeesi kötü demiş öyle bişey de yok gayet kaliteli ses mikrofon vs gayet kaliteli şarjı 1 2 gün gidiyo 30dkda şarj oluyo zaten 1 2 gün dediğim full kullanım yani
Kulaklığın mikrofon testini falan dinledim gayet tatmin ediciydi yalnız o modelle alakalı kötü yorumlar genelde 6 ay 1 sene kullanımdan sonra kullanım süresinin azaldığı ve şarj süresinin arttığı yönündeydi bir de derileri dökülüyor demişler o kadar.

deri her türlü dökülür hocam normal edğil mi tek sıkıntısı kumaş değil deri olması zaten oda bu fiyata cok normal bide 6 ay 1 sene olmadı benim 2 ay oldu onu da 1 sene cidden kullanan birinden duymak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…