G435 vs SS Nova 1

msngur

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar G435 almak istiyorum, kötÜ diyen şunu al diyen var mı? Nova 1 de alacaktım ama bayağı kişinin vidası falan filan çıkıyormuş. Ne almalıyım sizce, ses kalitesi falan iyi midir? Bütçe 4 küsür, çok fazla para vermek istemiyorum.

G435'ten çok daha iyidir. Ses kalitesi seviyesi ister kablolu ister kablosuz telefon PC 50 saat kullanım süresi her türlü daha iyi bir seçenek. 1,5 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Net harika çekim kalitesi var. Çok düşük gecikmesi var Wi-Fi'de.

razer kafayı ağırlığından dolayı çok ağrıtıyor diye birkaç tane yorum okudum birde yüksek seslere çıkınca bassı kendi kendine kısıyormuş öyle problemleri varmış doğru mu siz yaşıyor musunuz?

Kablosuz tercihim, kablolu alıcaksam maks 1 k veririm kulaklığa maalesef

Hiç öyle bir şey duymadım yaşamadım hocam bassı kendi falan kısması gibi. Birisi fazla sallamış.
250 gram kulaklık kafada hissetmiyorsun. Bunu da sallamışlar sanırım. Çok rahat bir pedleri kumaş terleme yapmıyor.

Ek olarak G435 de Barracuda Xinde program desteği yok. Tak çalıştır.
Ancak Barracuda X in telefonda programı var oradan ekolayzer, şarj durumunu görebiliyorsun
7.1 var ama isteğe bağlı THX'i 10 dolara (indirimli fiyatı) alabiliyorsun THX programını kurarsan hem stereo modda hem de THX 7.1 de ekolayzer ayarı yapabiliyosun bass Boost, clearvoice, sound normalization ayarları geliyor. İstersen çevresel THX 7.1 için uzaklık yakınlık mesafesi ayarlayabiliyorsun. Ek olarak PC hoparlörün vs varsa onlarda dahi kullanabiliyorsun. Bu da ek bilgi olsun.

Ses THX de bayağı iyi hem stereo hem de 7.1 de.

İlginiz için teşekkür ederim, halen araştırma aşamasındayım ama razera biraz daha ısındım.

İlginiz için teşekkür ederim, halen araştırma aşamasındayım ama razera biraz daha ısındım.

Hocam ben marka tutmam kullanıp memnun olduğum için yazdım ha eksik neyi var mesela malzeme plastik dikkatli kullanacaksınız 1.5 sene oldu hiç problem yaşamadım ama en çok malzeme ile ilgili yorumlar okumuştum ben. Bende eğip büküyorum arada ama bende bir sorun yok. Ya kullanan çok sert kullanıyor muhtemelen. Bende hiç sorun yok.

Sen var ya adamsın, teşekkür ediyorum ilgin için 6sından sonra sipariş veririm sağ olursam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…