G4400, 750 Ti Tabanlı Sistem Toplama

oyuncutayfa

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar öncelikle. Geçen ay konu açmıştım ama almadan 1 hafta önce konu aç demiştiniz. O yüzden şu anda konu açıyorum. Allah'ın izniyle haftaya bilgisayarımı topluyorum. Toplam 1700 TL bütçe ile klavye mouse ve mouse pad dahil bir sistem toplamak istiyorum. Şu sistem sizce nasıl ?Tek aklıma takılan psu yeterli olur mu?Bir de 120GB benim için yeterli o yüzden ssd taktım, ileride arttıracağım. Bu mouse pad masada kayma yapmaz değil mi kullananlar varsa ?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz gayet uyumlu. Bir tek ekran kartını bütçeniz elveriyor ise Msı r7 370 2g modeli ile değiştirin. Güç kaynağıda yeterli gelecektir. Ssd yi Hyperx fury modeliyle değiştirmeye çalışın V300 serisi sorunlu bir seri. Bir de mouse pad e 40 tl vermek yerine daha kaliteli olan bu klavye mouse seti alın mouse padı sonra alırsınız. Onun dışında sistem gayet iyi.
A4 TECH Bloody B2100 Q USB Siyah Multimedya Gamer Set

Sisteminiz gayet uyumlu. Bir tek ekran kartını bütçeniz elveriyor ise Msı r7 370 2g modeli ile değiştirin. Güç kaynağıda yeterli gelecektir. Ssd yi Hyperx fury modeliyle değiştirmeye çalışın V300 serisi sorunlu bir seri. Bir de mouse pad e 40 tl vermek yerine daha kaliteli olan bu klavye mouse seti alın mouse padı sonra alırsınız. Onun dışında sistem gayet iyi.
A4 TECH Bloody B2100 Q USB Siyah Multimedya Gamer Set
Hocam engel vardı o yüzden yazamadım Toshiba 3.5" 500GB SATA 3.0 32MB Önbellek 7200Rpm Harddisk WD 3.5" 500GB Caviar Blue 16MB Cache SATA 3.0 7200Rpm Harddisk hangisi daha iyi ?

Sistemi oyun için mi topluyorsunuz eğer oyun içinse satın aldıktan sonra oyun performanslarını burada paylaşır mısınız ? Ben de G4400 tabanlı sistem toplamayı düşünüyorum. @freedager 2 çekirdek olması oyunlarda herhangi bir sıkıntı çıkarır mı izlediğim videolarda sıkıntı çıkarmıyordu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı