Fehmi YILMAZ Hectopat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2016 #1 G4400 işlemcinin çarpan kilidi kapalı diye gördüm ancak internet'te yabancı bir adam overclok edilen test değerlerini gösteren bir video yayınlamış. Bunun mümkünatı var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2016
G4400 işlemcinin çarpan kilidi kapalı diye gördüm ancak internet'te yabancı bir adam overclok edilen test değerlerini gösteren bir video yayınlamış. Bunun mümkünatı var mı ?
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2016 #2 Var ama önerilmeyen bir yöntem sorun çıkartabilir.
Fehmi YILMAZ Hectopat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2016 #3 FurkanEmir41 dedi: Var ama önerilmeyen bir yöntem sorun çıkartabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım sagol peki sence beni oyunlarda idare edebilicek bi işlemcimi bu oc'suz Son düzenleme: 2 Mart 2016
FurkanEmir41 dedi: Var ama önerilmeyen bir yöntem sorun çıkartabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım sagol peki sence beni oyunlarda idare edebilicek bi işlemcimi bu oc'suz
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2016 #4 Fehmi YILMAZ dedi: Anladım sagol peki sence beni oyunlarda idare edebilicek bi işlemcimi bu oc'suz Genişletmek için tıkla... Çok iyi bir ekran kartı takılırsa darboğaz olur ama oyunlar için yeterli.
Fehmi YILMAZ dedi: Anladım sagol peki sence beni oyunlarda idare edebilicek bi işlemcimi bu oc'suz Genişletmek için tıkla... Çok iyi bir ekran kartı takılırsa darboğaz olur ama oyunlar için yeterli.
Fehmi YILMAZ Hectopat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2016 #5 FurkanEmir41 dedi: Çok iyi bir ekran kartı takılırsa darboğaz olur ama oyunlar için yeterli. Genişletmek için tıkla... R9 380 veya 380 x düşünüyorum. Simdiki oyunlarla dar boğaz yaparmi korkum var.
FurkanEmir41 dedi: Çok iyi bir ekran kartı takılırsa darboğaz olur ama oyunlar için yeterli. Genişletmek için tıkla... R9 380 veya 380 x düşünüyorum. Simdiki oyunlarla dar boğaz yaparmi korkum var.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2016 #6 Fehmi YILMAZ dedi: R9 380 veya 380 x düşünüyorum. Simdiki oyunlarla dar boğaz yaparmi korkum var. Genişletmek için tıkla... Çift çekirdekli olduğu için sorun çıkabilir oyunlarda.
Fehmi YILMAZ dedi: R9 380 veya 380 x düşünüyorum. Simdiki oyunlarla dar boğaz yaparmi korkum var. Genişletmek için tıkla... Çift çekirdekli olduğu için sorun çıkabilir oyunlarda.
BigEvil Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 1.409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2016 #7 Oynayacağın oyuna bağlı bir durum. Hangi oyunları oynayacaksın ?
Fehmi YILMAZ Hectopat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2016 #8 GTA 5 oynamayı düşünüyorum örneğin işlemciyide yoran bir oyun diye biliyorum. Bir de over clock edersem ne gibi problemlerle karşılaşırım acaba ?
GTA 5 oynamayı düşünüyorum örneğin işlemciyide yoran bir oyun diye biliyorum. Bir de over clock edersem ne gibi problemlerle karşılaşırım acaba ?
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2016 #9 Fehmi YILMAZ dedi: GTA 5 oynamayı düşünüyorum örneğin işlemciyide yoran bir oyun diye biliyorum. Bir de over clock edersem ne gibi problemlerle karşılaşırım acaba ? Genişletmek için tıkla... OC yaparsan sorun çıkmaz sorunu azaltırsın yani darboğaz azalır tavsiyem G4400 alıp OC yapıp yanına da R7 370 veya GTX 950 alman fazlası israf olur.
Fehmi YILMAZ dedi: GTA 5 oynamayı düşünüyorum örneğin işlemciyide yoran bir oyun diye biliyorum. Bir de over clock edersem ne gibi problemlerle karşılaşırım acaba ? Genişletmek için tıkla... OC yaparsan sorun çıkmaz sorunu azaltırsın yani darboğaz azalır tavsiyem G4400 alıp OC yapıp yanına da R7 370 veya GTX 950 alman fazlası israf olur.
Fehmi YILMAZ Hectopat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2016 #10 Teşekkür ederim dostum ilgilendiğin için