G4400 Oyunlarda %100 İşlemci Kullanımı

FerilNEX

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeğenime bir PC topladım ve sistemde sadece ekran kartı kaldı sistemin özellikleri şöyle
H110M-Pro-VD
G4400
8 GB RAM
Alacağım Ekran Kartı: GT 1030
Sorunum şöyle İHD GRP ile Minecraft oyununda test edeyim dedim FPS yüksek olmasına rağmen işlemci 100'e çıkıyor ve alt tab bile zor atıyorum işlemci 2 çekirdek olduğundan dolayı mıdır? Yoksa Windows ile alakalı bir durum mudur? Ya da ekran kartı olmadığından dolayı mıdır? Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Takılı ekran kartın yoksa şu an onboard kartı kullanmıştır. O yüzden CPU %100'e çıkmıştır.

Takılı ekran kartın yoksa şu an onboard kartı kullanmıştır. O yüzden CPU %100'e çıkmıştır.
Takılı ekran kartım yok teşekkürler kafama takıldı benimde onboarddan olduğu için demekki teşekkürler.

G4400 cidden kotu bir islemci. G4560 ile degistirebilirseniz degistirin.
Yeğenimle FiveM oynamak için topladım bu sistemi gta 5 fivem de 30 sabit alsa yeterli olacaktır ama işlemciyi yükseltmek aklımda bir fikir olarak var g4560'a mı geçsem yoksa i3 7100'e mi?

Yeğenimle FiveM oynamak için topladım bu sistemi gta 5 fivem de 30 sabit alsa yeterli olacaktır ama işlemciyi yükseltmek aklımda bir fikir olarak var g4560'a mı geçsem yoksa i3 7100'e mi?
İkiside olur GT 1030 alacaksaniz. GT 1030'u sifir almayin. İkinci el RX 460 veya 560 daha iyi olur. Ucuz olursa GTX 750 Ti'da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…