G4400 PC Toplama

yusufmzrk59

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar için anakart+ram+işlemci alıcam arkadaşlar. Bütçem az ama iyi bir şey toplamak istedim. DDR4 1151 pin sistem:

• Anakart : MSI H110M PRO-VD Intel H110 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakart
  • İşlemci : INTEL PENTİUM G4400 SOKET 1151 3.3GHZ 3MB ÖNBELLEK 14 NM İŞLEMCİ
  • RAM : Kingston HyperX Fury Black 8GB 2133MHz DDR4 Ram (HX421C14FB/8)
  • EKRAN : Gigabyte Nvidia GeForce GT 630 2GB 128Bit DDR3 (DX11) PCI-E 2.0 Ekran Kartı (GV-N630-2GI)

Böyle bir sistem topluyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. (Ekran kartı elimde mevcut.)

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş ben satın alacağım sistemim de G4400 + R7 360 kullanacağım. G4400 çift çekirdek olmasından dolayı oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaratır mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

@Recep Baltaş ben satın alacağım sistemim de G4400 + R7 360 kullanacağım. G4400 çift çekirdek olmasından dolayı oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaratır mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Evet güncel oyunlarda sıkıntı çıkaracaktır. Özellikle GTA 5, Far Cry 4 gibi oyunlarda işlemcide sıkıntı çıkabilir.

Böyle toplayıp param olunca yükseltmeyi planlıyordum ancak youtube de izlediğim kadarıyla GTA V de sorun çıkarmıyordu sizde böyle dediğiniz için kafam karıştı yeniden yardımcı olabilr misiniz ?@Eray Çelik

Bidiğiniz üzere GTA 5 işlemciyi sömüren bir oyun. Çift çekirdek olması bir dezavantaj ve işlemciye yük bindiren oyunlarda zorlanacaktır. En azından İ3 6100 almanızı tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı