Eyes Hectopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 491 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2016 #11 Bütçemi o kadar zorlayamam. Yardımlarınız için teşekkür ederim ben satın alana kadar belki daha çok oyun videosu çıkar.
Bütçemi o kadar zorlayamam. Yardımlarınız için teşekkür ederim ben satın alana kadar belki daha çok oyun videosu çıkar.
yusufmzrk59 Hectopat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2016 #12 anakart ile ram geldi işlemciyi bekliyorum denedikten sonra performansını yazıcam arkadaslar
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2016 #13 İşlemciyi aldınız mı ?
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2016 #14 Recep Baltaş dedi: HD Graphics 530 barındıran Skylake bir işlemci, GT 630'dan daha iyi performans verebilir. Kesin bir kaynak bulmadım ama emin ol karşılaştırılabilir seviyede bu GPU'lar. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En düşük ayarlarda 720p'de rahat oynatıyor. Gt 630'la eş değer bence.
Recep Baltaş dedi: HD Graphics 530 barındıran Skylake bir işlemci, GT 630'dan daha iyi performans verebilir. Kesin bir kaynak bulmadım ama emin ol karşılaştırılabilir seviyede bu GPU'lar. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En düşük ayarlarda 720p'de rahat oynatıyor. Gt 630'la eş değer bence.