G4400 Sistem Toplama

Nomadds

Hectopat
Daha fazla  
Intel pentium G4400 -- > işlemci
msi R7 370 2 GB -- > ekran kartı
seagate (sshd) -- > sabit disk
msi h110m pro vd -- > Anakart
High Power Eco 450W -- > Güç kaynağı
HyperX Fury 1x8 GB (Cl 14 2133mhz) -- > Ram
toplam 1428 tl tuttu.
webdenal sitesinde topladım.

3 ay tatile girerken almayı düşündüğüm bir pc olacak bu PC hakkında bilgili abilerden yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba güç kaynağı kaliteli değil ama sistem iyi darboğaz olmaz

Merhaba güç kaynağı kaliteli değil ama sistem iyi darboğaz olmaz
dostum bi sorum daha olabilir mi ? şuan para biriktirmeye karar verdim. sisteme tam içim ısındığında tksitle birlikte almayı planlıyorum ama şöyle birşey var. işlemci konusunda çok tereddüt ediyorum. G4400 ileriye dönük bir yatırım olmuyacak. i3 6100 ' e biraz baktım 2 çekirdek ama İş Parçacığı Sayısı 4 . bana işlemci konusunda biraz yardım edebilir misinz ? rica etsem

Alıcağın işlemcinin bence iş parçacığı sayısı en az 4 olsun yoksa bazı oyunlarda fps sorunu bazılarında da açamama gibi sıkıntıların olucaktır bu tarz oyunlar çok az aslında ama yine de bunlar insanın başını ağrıtır

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o zaman biraz daha paraya kıyıp i3 6100 almamı öneriyosun değil mi ? bende öyle düşünmüştüm dostum peki bu sisteme i3 6100 aldığımda uyumlu olur mu sizce ? başka anakart falan öneriniz var mı ama cidden fazla bütceyi arttıramam en fazla 1700 1800 olur.

Bu sistem çok daha iyi bunu alabilirsin bilerek kasa koymadım sende koymamışsın kasan var sanırım eğer kasan yoksa aerocool cruisestar alabilirsin. ama alınca 1900 tl gibi bişey oluyor 100 tl daha aşamassan bütçeni ssdyi çıkararak bütçene uygun hala getirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…