G4400 sistemden Ryzen 3 2200G sisteme geçme

emreb34

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 23 kasımda indirimlerle birlikte sisteme yükseltme yapacağım. Kısa bir özet geçeyim kullandığım sisteme:

• Anakart: MSI H110M Pro-vd
  • Ekran kartı: MSI R7 360
  • İşlemci: Intel G4400
  • RAM: 8 GB
  • SSD mevcuttur.

Şu an kullandığım monitör 18.5 inc ve maksimum 1366x768 çözünürlüğü bulunuyor, yani Full HD değil. Bu sebeple fiyata monitör de dahildir.

Benim yapmak istediğim değişiklikler şu yönde:
  • Ekran kartı: RX 570 4GB
  • İşlemci: Ryzen 3 2200G
  • Monitör: ASUS 21,5" VP228QG
Ekstra olarak anakart da alacağım fakat bu işlemciye uyabilecek anakartları maalesef bilmiyorum. Önerilerinizde onu da dahil ederseniz sevinirim. Bütçem 2000-2100 civarında arkadaşlar.

Anakart değişikliği yapmaya değecek düzeyde yüksek bir artış görmeyeceksiniz. Mevcut sistemde işlemci yükseltebilirsiniz.

Anakart değişikliği yapmaya değecek düzeyde yüksek bir artış görmeyeceksiniz. Mevcut sistemde işlemci yükseltebilirsiniz.
Ben ryzen 3 2200g standartlarında bir işlemci bulamadım malesef, alabileceğim i3 7100 var r3 2200 ile kıyaslayabilir miyiz peki?
Hocam bir kanı attın ortaya benim de kafam karıştı, rica etsem bu fiyat bandında intel bir işlemci önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı