G4400 sisteme ekran kartı önerisi

Önceliğiniz işlemciyi değiştirmek olsun. O işlemciyi 1 yıl kadar kullanmak zorunda kaldım. Düşman başına.
Hocam bende 2nci el aldım makıneyi. Yazdığım özellikleri gördünüz ise sadece ssd yerıne 500 gb hdd vardı. 1000 tl para verdımde aldım. İşlemci iyi değil maalesef. Arkadasta ekran kartına göz koydu ona satacam artık. ekran kartı parasıyla işlemci alacam. sonrası ekran kartına bakacaz bu gidişle.

Peki saygı duyarım fikrine o zaman bir süre intel hd ile idare ettikten sonra alıcaksın ne yapalım sana şu ekran kartını al diyemem çünkü alacağın işlemci ve alacağın zamanda yeni ekran kartı çıkar mı bilmediğim için tavsiye veremiyorum. İnşallah verdiğiniz karar da pişman olmassınız.

Yusuf hocam i5 7400 alınır mı ?

Fiyatına göre araştırmanızı tavsiye ederim görünüşe göre zaten yeni sistem almaya bütçe sorun çıkarır mağlum piyasayı benden daha iyi biliyorsunuz. İntel işlemcilerin en kötü yanlarından biriside bu soket sorunu mesela b250m sadece 6. ve 7. nesil işlemcileri destekliyor 8. ve 9. nesili desteklemiyor ama amd tarafında ryzen 1000 serisinden 3000 serisine kadar soketler aynı bir bios update ile hallediliyor. Birde bu 7.nesillerin fiyatıda yüksek yani o yüzden diğer hocalarımdan da fikir almanı öneririm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…