Eklersin, ekleyemezsin demiyorum ama kimse tavsiye etmez. Diğer parçalardan kısıp SSD almak mantıksız. 1500 liralık sisteme SSD eklemek pek tavsiye edilmez. Ha SSD hayranıysan ekleyebilirsin.
Eklersin, ekleyemezsin demiyorum ama kimse tavsiye etmez. Diğer parçalardan kısıp SSD almak mantıksız. 1500 liralık sisteme SSD eklemek pek tavsiye edilmez. Ha SSD hayranıysan ekleyebilirsin.
Sabahtan beri ileriye dönük diyorum kardeşm ileride SSD almadım diyelim 3 ay sonra SSD alıp format atıp verileri uygulamaları cartı curtu yedekleyip tekrar windowsu SSD'ye kurmak mantıksız asıl. Hermeyse senin görüşün saygı duyarım.
Ha bu arada kime sorarsan sor 900 TL'lik sisteme de ilk SSD al sonra üstüne RAM, anakart vb al.. derler. SSD'siz sistem kalmadı artk. Bunu da bi bilgi olarak söyliyim. Belki bilmiyorsundur yardımcı olayım dedim.