Şöyle söylemem gerekirse internet üzerinden almayı düşünmüyorum. Oturduğum yerdeki vatan bilgisayardan alacağım bilgisayarı. Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Benim dediğim sistem bütçeni aşıyorsa 1050 alabilirsin veya intel hd graphics ile idare edip 1 , 1.5 ay sonra ekran kartlarının fiyatları düşünce 1050Ti alabilirsin. Ben olsam 2`yi yapardım fiyatlar düşünce 1050Ti alırdım ama hala yaz sonuna doğru düşmezse 1050 alabilirdim.
Benim dediğim sistem bütçeni aşıyorsa 1050 alabilirsin veya intel hd graphics ile idare edip 1 , 1.5 ay sonra ekran kartlarının fiyatları düşünce 1050Ti alabilirsin. Ben olsam 2`yi yapardım fiyatlar düşünce 1050Ti alırdım ama hala yaz sonuna doğru düşmezse 1050 alabilirdim.
Sistem biraz bütçeyi aştı ama yapacak bir şey yok. Umarım istediğim performansı alabilirim bu sistemde. Çoğu oyunu orta ayarlarda açar diye düşünüyorum ama bakalım
Gerçekten fiyatlar çok sıkıntı ben de bayram sonunda vatandan 2600 TL`ye aşağıdaki sistemi topladım.
Sistemim:
-i3 7100
-GTX 1050Ti
-B150M Gaming Pro
-WD 1TB Blue
-Kingston 8GB 2133MHz CL14
-Zalman Z3 Plus 600W
Sizinki de o kadar sıkıntı çıkarmaz sadece oyunlarda daha az fps alırsınız o kadar. İyi günlerde kullanın.