M MachL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 1.934 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2018 #1 Nadiren olsa da genelde BF1 oynarken oluşan bir sorun nedeni power mi ekran kartı mı? Ayriyeten dönüştürücü kullanmaktayım HDMI'dan VGA'ya nedeni o olabilir mi ? İşlemci: İntel Pentium G4400 Ekran Kart: Asus Rx470 Rog Strix RAM: 2x4 8 GB DDR4 2133 MHz Anakart: MSI H110m Pro-Vd PSU: PowerBoost ATX serisi 400w
Nadiren olsa da genelde BF1 oynarken oluşan bir sorun nedeni power mi ekran kartı mı? Ayriyeten dönüştürücü kullanmaktayım HDMI'dan VGA'ya nedeni o olabilir mi ? İşlemci: İntel Pentium G4400 Ekran Kart: Asus Rx470 Rog Strix RAM: 2x4 8 GB DDR4 2133 MHz Anakart: MSI H110m Pro-Vd PSU: PowerBoost ATX serisi 400w
Xsparrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 1.933 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2018 #2 Sorun grafik işlemci arızasına benziyor. Kartı söküp onboard üzerinden görüntü almayı deneyin.
humasettinozlecik Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 2.031 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer elazığ 1 Ekim 2018 #3 İşlemci. Bende yaşadım. Sistemde oyun oynaninca 30 dk sonra böyle oluyor. İşlemci değişince düzeldi.
M MachL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 1.934 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2018 #4 humasettinozlecik dedi: İşlemci. Bende yaşadım. Sistemde oyun oynaninca 30 dk sonra böyle oluyor. İşlemci değişince düzeldi. Genişletmek için tıkla... sizdeki hata kaç saniye sürüyordu bende yaklaşık 30 saniye sonra düzeliyor Xsparrow dedi: Sorun grafik işlemci arızasına benziyor. Kartı söküp onboard üzerinden görüntü almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım yeni aldım onda sıkıntı olacağını sanmıyorum ama
humasettinozlecik dedi: İşlemci. Bende yaşadım. Sistemde oyun oynaninca 30 dk sonra böyle oluyor. İşlemci değişince düzeldi. Genişletmek için tıkla... sizdeki hata kaç saniye sürüyordu bende yaklaşık 30 saniye sonra düzeliyor Xsparrow dedi: Sorun grafik işlemci arızasına benziyor. Kartı söküp onboard üzerinden görüntü almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım yeni aldım onda sıkıntı olacağını sanmıyorum ama