A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Kasım 2020 #111 Arkadaşlar bu Ekran kartını nasıl çıkarıcam?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 11 Kasım 2020 #112 Vidasını sök sonra kablosunu çıkar. Kapakçığını açıp yavaşça çek.
$ilent Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 1.436 Çözümler 3 Yer OverClock Merkezinde Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #113 aa12 dedi: Arkadaşlar bu Ekran kartını nasıl çıkaracağım? Genişletmek için tıkla... Kasayı yatır ardından önce ekran kartının vidalarını sök, metal olan kısımdadır sonra slotun kilidini açıp çıkar kartı.
aa12 dedi: Arkadaşlar bu Ekran kartını nasıl çıkaracağım? Genişletmek için tıkla... Kasayı yatır ardından önce ekran kartının vidalarını sök, metal olan kısımdadır sonra slotun kilidini açıp çıkar kartı.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Kasım 2020 #114 $ilent dedi: Kasayı yatır ardından önce ekran kartının vidalarını sök, metal olan kısımdadır sonra slotun kilidini açıp çıkar kartı. Genişletmek için tıkla... Kilidi kırıldı işte, sorun orda.
$ilent dedi: Kasayı yatır ardından önce ekran kartının vidalarını sök, metal olan kısımdadır sonra slotun kilidini açıp çıkar kartı. Genişletmek için tıkla... Kilidi kırıldı işte, sorun orda.
$ilent Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 1.436 Çözümler 3 Yer OverClock Merkezinde Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #115 aa12 dedi: Kilidi kırıldı işte, sorun orada. Genişletmek için tıkla... O zaman kilidin hiç olmaması lazım yani vidaları söktüğünde gelmesi lazım.
aa12 dedi: Kilidi kırıldı işte, sorun orada. Genişletmek için tıkla... O zaman kilidin hiç olmaması lazım yani vidaları söktüğünde gelmesi lazım.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Kasım 2020 #116 $ilent dedi: O zaman kilidin hiç olmaması lazım yani vidaları söktüğünde gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Kilitledikten sonra kırıldı, ve kilitli kaldı vidaları söküyorum çıkmıyor.
$ilent dedi: O zaman kilidin hiç olmaması lazım yani vidaları söktüğünde gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Kilitledikten sonra kırıldı, ve kilitli kaldı vidaları söküyorum çıkmıyor.
$ilent Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 1.436 Çözümler 3 Yer OverClock Merkezinde Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #117 aa12 dedi: Kilitledikten sonra kırıldı, ve kilitli kaldı vidaları söküyorum çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman kilidin hala kalan parçası var demektir, ufacıkta olsa o kilidi açman lazım.
aa12 dedi: Kilitledikten sonra kırıldı, ve kilitli kaldı vidaları söküyorum çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman kilidin hala kalan parçası var demektir, ufacıkta olsa o kilidi açman lazım.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Kasım 2020 #118 $ilent dedi: O zaman kilidin hala kalan parçası var demektir, ufacıkta olsa o kilidi açman lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl açabilirim ki? Ekran kartının altında ulaşamıyorum.
$ilent dedi: O zaman kilidin hala kalan parçası var demektir, ufacıkta olsa o kilidi açman lazım. Genişletmek için tıkla... Nasıl açabilirim ki? Ekran kartının altında ulaşamıyorum.
$ilent Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 1.436 Çözümler 3 Yer OverClock Merkezinde Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #119 aa12 dedi: Nasıl açabilirim ki? Ekran kartının altında ulaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... HMM sanırım büyük bir sıkıntı O, kartı çekiştirip kilidi bir şekilde kilidi aç derdimde karta veya anakarta zarar gelebilir.
aa12 dedi: Nasıl açabilirim ki? Ekran kartının altında ulaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... HMM sanırım büyük bir sıkıntı O, kartı çekiştirip kilidi bir şekilde kilidi aç derdimde karta veya anakarta zarar gelebilir.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Kasım 2020 #120 İlk önce anakartı söksem, sonra yanlardan ulaşabilirim belki?