Merhaba.
Yeni DDR4 sistem dizdim fakat şöyle bir sorunla karşılaştım Benchmark'ı çalıştırdığım zaman ( UserBenchmark: PC Speed Test Tool - Compare Your PC sitesinden ) 3d testlere geçtiği zaman hiç bir şey göremeden direk bilgisayar restart atıyor. Acaba PSU yetersiz mi? Şüpheye düştüm.
Sistem özelikleri:
Anakart - Gigabayte Z270X Ultra Gaming
İşlemci - G4400 ( yetersiz olduğunu ben de biliyorum para bitti mecbur bunu aldım. )
RAM - DDR4 8GB 3000 MHZ XPG D41
PSU - RAİDMAX 630 WATT
Bilgisayar tamircisine giderek farklı bir PSU ile tekrar test yaptır, çok büyük ihtimal böyle bir sorun olmayacak eğer olmaz ise sorun PSU'da. Kasanın içi hava alıyor mu yan paneli açarak testi tekrarlayabilir misiniz?
Bilgisayar tamircisine giderek farklı bir PSU ile tekrar test yaptır, çok büyük ihtimal böyle bir sorun olmayacak eğer olmaz ise sorun PSU'da. Kasanın içi hava alıyor mu yan paneli açarak testi tekrarlayabilir misiniz?
şimdi dün akşam cs go yu indirdim full ayarlarda 1 saat oynadım pc res atmadı hatt ekran kartının fanları bile dönmedi ısınmadığı için ( fanlar test edildi çalışıyor ) şimdi pubg geçiyorum yada benchmarkı açııyorum pc kapanıp yeniden açılıyor iyice psudan şüphelenmeye başladım yardımlarınızı bekliyorum ısınma felanda yok.