G4400 vs X4 860K

lahuti

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bir sistem ayarlıyorum ve bütçem az olduğu için G4400 düşünüyorum. Ancak x4 860k arasında da kaldım. G4400 almam mı daha mantıklı yoksa x4 860k mı? Aralarında ne kadar performans farkı var? Bu fiyata daha iyi hangi işlemciler alınabilir? Bütçe azıcık oynayabilir.

LoL, CS:GO, H1Z1 gibi oyunlar oynanacak. Aşağıdaki videoda olduğu gibi G4400, 1050 Ti kartını H1Z1'de tam kullanımda da olsa %99 CPU %100GPU değer de besleyebiliyor. 50-80 FPS arası görmüş bulunmaktayım. Sorun çıkarır mı fazla ?

Son düzenleyen: Moderatör:
g4400 önermiyorum şahsen kullanıyorum.Alabilirsen g4560 almaya çalış.Beğenmeme sebebim ise hızlı komutlara takılıyo yavaş geldi yani.

Piyasada bulunmuyor şuan onlar ya 2. el almak istemiyor bilgisayarı kullanacak kişi. Başka bir öneriniz var mı ?

Bütçemi belirttim. Yorum yapmak icin yorum yapmayınız. Bütçemle o işlemci arasında 1.7-2 kat fark var.

Elbette X4 860K tercih etmelisin arada ciddi performans farkı var. Bu fiyata daha iyisini bulamazsın.

İki işlemcide yavaş yavaş ömürlerini dolduruyorlar, G4400 çift çekirdekli olduğundan günümüzün oyunlarında yeterli performansı gösteremeyebilir her ne kadar 860K'dan daha güncel olsada ve de ileriye dönük olmadığı için 860K'yı önermem FM2+ yavaş yavaş ömrünü dolduruyor onun yerine biraz daha para koyup güncel olan Ryzen R3 serisinden bir işlemciyi almak çok daha mantıklı gelecekte R5 ve ya R7'ye sistemini yükseltebilirsin.

G3930 ya da G4400 öneririm. X4 860K'ların önleri çok kapalı mimarisinin en iyi işlemcileri olduğu için. Ama bir G3930/4400 anakartına i7 7700 bile takılır ileride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…