Arkadaşlar Logitech G433 hakkında kafamda soru işaretleri var. Teknosa'da gördüm kendisini ilk defa. Sesi açıktı deneme için koymuşlar ben de bir bakayım dedim. Gerçekten mükemmel bir ses deneyimi sunuyordu. Kulaklığın pedlerinin de görece büyük olması benim için önemli yani kulağımın kenarları pedlere değsin vesaire istemiyorum. O yüzden Logitech'in pedleri tam benlik aslında. G633 ve G433 arasında bir seçim yapacak olsam hangisini tercih etmeliyim sizce? Kullanan varsa biraz bilgilendirebilir mi? Bildiğim kadarıyla yeni bir model ve hiç Türkçe incelemesini bulamadım. Yabancı incelemeciler mikrofonunun biraz düşük seviyede ses ilettiğini söylüyorlar. Buralarda kullanan varsa yardımcı olabilir mi acaba?
Steelseries Arctis 5'de kafamda ama onu hiç deneme fırsatım olmadı. Genelde kulaklığın rahatlığı ve pedlerinin yumuşaklığından dolayı kafayı tam sarmadığı dolayısıyla ses kaybına yol açtığını söyleyenler var. Bu beni biraz düşündürdü açıkçası. Mikrofonu zaten çok güzel bu modelin.
Bunlara ek olarak Logitech G433 yeni bir patent bekleyen Pro-G ses sürücüsüne sahipmiş. Bilemiyorum açıkçası kullanan kişilerde yorum bekliyorum. Burada Arctis tavsiye eden çok kişi var biliyorum ama sebepleri ve tecrübe de çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim.
Yok mudur G433 kullanan birileri?