G4500 Sistem Yükseltme

TULPARv2

Hectopat
Arkadaşlar sistemim aşağıdaki gibidir, bu sisteme ekran kartı ve işlemci takviyesi yapmak istiyorum ama bütçem zar zor 1300 TL olur. Aklımdakiler 2. el olarak i3 7100 ve RX570 8GB bu sistemde darboğaz olur mu yayın yapmak için topluyorum bu parçaları da.

G4500 İşlemci
12 GB 2133 MHz DDR4
RX 460 2GB 128 BİT
120 GB SSD
500 GB HDD
750+80 PLUS GOLD PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 570 kesinlikle darboğaz yapacaktır RX 460 ile birlikte darboğaz yapıcağını düşünüyorum. eğer upgrade yapıcaksanız ilk işlemciden başlayın derim.

Besleyemezden kastın nasıl besleyemez fps düşüklüğü, ekran kartı kullanımı yüzde oranı düşük oluşu vs. tam olarak hangisi ?

İntel g4560
Asus rog strix rx 580
4 aydır kullanıyorum herhangi bir oyunda darboğaz yaşamadım. Deneyimlediğim oyunlar bf5, metro exodus, nfs payback, apex legends, gta5 canavar gibi çalıştırıyor 1080p ultra ayarlar ile hocam.

İntel g4560
Asus rog strix rx 580
4 aydır kullanıyorum herhangi bir oyunda darboğaz yaşamadım. Deneyimlediğim oyunlar bf5, metro exodus, nfs payback, apex legends, gta5 canavar gibi çalıştırıyor 1080p ultra ayarlar ile hocam.
o zaman biladerim i3 7100 ve rx580 iş görürmü yayında..yayın yaparken OBS'den cpu değil de gpu ile yapabiliyorsun ekran kartı güçlü oldumu oyunda fpsde çok düşmüyor,gönül isterki i5 i7 alalım ama ekonomik durumlar :(
Yayın yapmak istiyorsan işlemcini yükseltmelisin ekran kartını daha sonra RX570 yada 580 olarak alırsın.
işlemci olarak dediğim gibi çok büyük bir bütçeye sahip değilim şuanki işlemci 2 çekirdekli bir işlemci bunun yerine 4 çekirdekli bir işlemci işimi görür sanırım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı