Ü Ümit Çomak Kilopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2018 #1 4 ay sonra ekran kartı eklemeyi düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2018
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.562 Makaleler 3 Çözümler 129 23 Temmuz 2018 #3 İdare edecek. Oyun oynamaz, internet işleri vb. için ise ullanabilirsiniz.
Mr Meraklı Hectopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2018 #4 RAM kapasiten yeterliyse 8GB gibi LOL, CS:GO, Watchdogs, Warframe, Ac Black Frag birçok oyunu orta ve düşük ayarlarda oynayabilirsin.
RAM kapasiten yeterliyse 8GB gibi LOL, CS:GO, Watchdogs, Warframe, Ac Black Frag birçok oyunu orta ve düşük ayarlarda oynayabilirsin.
Ü Ümit Çomak Kilopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 81 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2018 #5 Mr Meraklı dedi: RAM kapasiten yeterliyse 8GB gibi LOL, CS:GO, Watchdogs, Warframe, Ac Black Frag birçok oyunu orta ve düşük ayarlarda oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam sistem bu daha almadım gta 5 açar mı Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 26,3 KB · Görüntüleme: 82
Mr Meraklı dedi: RAM kapasiten yeterliyse 8GB gibi LOL, CS:GO, Watchdogs, Warframe, Ac Black Frag birçok oyunu orta ve düşük ayarlarda oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam sistem bu daha almadım gta 5 açar mı
Mr Meraklı Hectopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2018 #6 Silinen üye dedi: hocam sistem bu daha almadım gta 5 açar mı Genişletmek için tıkla... Sistem parçalarının birçoğu güvenilir sayılmaz, oyunu açar elbette fakat drop falan olur zevk alamazsınız.
Silinen üye dedi: hocam sistem bu daha almadım gta 5 açar mı Genişletmek için tıkla... Sistem parçalarının birçoğu güvenilir sayılmaz, oyunu açar elbette fakat drop falan olur zevk alamazsınız.