Demin burada çok bilmişlik yapanlara cevap niteliğinde bir sistem önerisi yapıyorum. Umarım ettiğiniz lafları yutarsınız. Aralarında sıfır parçalar da var. Bu şekilde 1500 küsür TL para tuttu. Ölücü diyenler, sadece RAM 500 1500 TL olamaz diyenlere cevap olsun bu sistem. Benim cevap vermem gereken yerde cevap verme fırsatı tanımayıp ceza veren moderatöre de sevgilerimi sunuyorum buradan. (!)
DDR4 destekleyen anakarta DDR3 bellek takmak...
Not: Daha doğrusu takmaya çalışmak...
Not 2: Çoğu ürünün faturası ve garanti belgesi nedense ortalarda yok.
Not 3: GeT ile bazı ürünler alınabiliyor da GeT açmayan satıcı için şehirler arası yolculuk mu yapacaksınız?
Zorlamayın, olmuyor.
Hocam linkini attığınız çoğu ürünün garanti belgesi ve faturası nedense kayıp. Bazı ilanlarda GeT varken bazılarında yok. Garantisiz ve bir parça garantili olarak güvenilir olmasa da 1500TL’ye bu kasa toplanabiliyormuş demek ki fakat arkadaşımın kasasında her şey garantili. Montajı yapılmış bir şekilde Ankara içerisinden satılacak, Türkiye’nin 81 ilinden kargo beklenmeyecek. Yine de elimizden geldiğince fiyatı düşük tutacağız, 1900₺’ye satmak aklımızda yok zaten. Münakaşa için teşekkür ederim kendi adıma. Harcadığınız efor için de teşekkür ederim, sonuçta yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.